RO Study
👤
Andyou31
Andyou31
22-09-2016
Limba română
a fost răspuns
cind se scrie ceia si ceea ? dau coroana:D
Răspuns :
Lecturatu2006
Lecturatu2006
22-09-2016
ceea este corect.
123456789
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raportul Masurilor A Unghiuri Complementare Este 1 Pe 2. Aflati Masura Unghiurilor
Vă Rog Exercițiile 10 Și 11 Și Va Rog Sa Mă Ajutați Sa Traduc Textul
Baiatul S-a Transformat In Cerb,pentru Ca A Baut Apa Fermecata.Daca Ai Putea Sa Te Transformi Intr-un Animal,tu Ce Ai Vrea Sa Fii? Daca As Putea Fi Animal Eu As
Impartiti Fraza: "- Strange Repede Ce Mai Ai, Pana Cand Nu Vine Baba, Si Hai Sa Fugim Cu Plutaceea De La Frate-meu Vasile, In Borce, Zise Dumitru, Caci Plutele
In Ce Raport Se Amesteca O Solutie Cu Ph=10 Cu O Solutie Cu Ph=13 Pentru A Se Obtine O Sol Cu Ph=12
Precizați În Tabelul De Mai Jos Valoarea Morfologică Și Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate În Textul Citat Cuvintele Sunt.....Cel Mai Lung. ...... Din
Cine Stie Sa Ma Ajute Please!!!
Calculaţi Masa Soluţiei De Brom 4% În CCl4 Care Este Decolorată De 6,6 G Amestec Echimolecular De Acetilenă Şi Propină. (1,6 Kg)
Ion Si Cu Dan Au 30 Lei Impreuna.daca Ion Ar Fi Avut Cu 2 Lei Mai Putin ,ei Ar Fi Avut Sume Egale.cati Bani Are Ion Si Cati Dan?
Ma Ajuta Cineva, Va Rog, Cu Acele Doua Exercitii, Am Incercat Sa Le Fac Dar Nu-mi Ies Rezultatele Corecte.