RO Study
👤
Adgfj
Adgfj
19-09-2016
Limba română
a fost răspuns
prop cu ,cuv certificat
Răspuns :
Elenateodoravoi
Elenateodoravoi
19-09-2016
Cand am fost la acel concurs mi-au cerut certificatul de nastere .
Answer Link
Mefldam
Mefldam
19-09-2016
Am un certificat de nastere.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am O Problemna Care Imi Spune Ca Este Piramida Patrulatera si Il Are Pe AB=18 si VA=9√3.Imi Cere Sa Aflu:a)inaltimeab)Aria Unei Fete LateraleCum Pot Sa Le Aflu
Am O Problemna Care Imi Spune Ca Este Piramida Patrulatera si Il Are Pe AB=18 si VA=9√3.Imi Cere Sa Aflu:a)inaltimeab)Aria Unei Fete LateraleCum Pot Sa Le Aflu
Intr-o Livada Sunt 7 Randuri A Cate 8 Ciresi, 5 Randuri A Cate 9 Visini, 6 Randuri A Cate7 Caisi Si Restul Pana La 300 Sunt Piersici. Cati Piersici Sunt?
Intr-o Livada Sunt 7 Randuri A Cate 8 Ciresi, 5 Randuri A Cate 9 Visini, 6 Randuri A Cate7 Caisi Si Restul Pana La 300 Sunt Piersici. Cati Piersici Sunt?
Cumse Calculeaza Cel Mai Mic Numitor Comun
Cumse Calculeaza Cel Mai Mic Numitor Comun
Cate Numere De Forma A47bc Divizibile Cu 2