RO Study
👤
Ewkabugajska
Ewkabugajska
15-09-2016
Geografie
a fost răspuns
de unde izvoraste dunarea?
Răspuns :
Ctinamaria31
Ctinamaria31
15-09-2016
Muntii Padurea Neagra, Germania
Answer Link
Germina
Germina
15-09-2016
din germania
din munti.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Nr Este De 3 Ori Mai Mare Decat Altul .daca Se Scade Din Primul Nr 136 , Iar Al Doilea Se Aduna Cu 84 , Nr Devin Egale. Afla Cele 2 Nr. Va Rog Din Suflet Aju
Aflati X,y,z,t, Stiind Ca X+y+z+t=360 Si Sunt Invers Proportionale Cu 2 Supra 5 , 2 Supra 7 , 2 Supra 5 Si 2
Daca Triunghiul ABC Si Triunghiul MNP Sunt Asemenea,unde AB=15cm,AC=18cm Si BC=12cm,iar Perimetrul Triunghiului MNP Este Egal Cu 27 Cm,atunci Lungimea Laturii
Cei 784 De Rulmenti Produsi Intr-o Singura Zi Trebuie Ambalati In Cutii A Cate 8 Rulmenti . cate Cutii Vor Fi Necesare Pentru Ambalarea Rulm
Am De Facut Corespondenta Dintre Functiile Sintactice A Substantivului ''bani'' Am Vazut O Casa De Bani. Bunica Mi-a Dat Bani. Imi Trebuie Bani. Acestia Sunt Ba
Formati Urmatoarele Tipuri Si Alcatuiti Propoziti Cu Ele .4 Numeral Distributiv,1909 Adverbial,26 Numeral Colectiv,18 Numeral Fractional,5numeral Multiplicativ.
Pentru Hranirea Calutilor-de- Mare Dintr-un Acvariu,sa-u Achizitionat 18 Cutiute Cu Mancare.Cate Cutiute Raman Dupa 2 Zile,stiind Ca Se Folosesc 2 Cutiute Zilni
Daca Puteti Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Traducerea In Franceza /?-in Veacul Nostru S-a Vorbit Despre Educarea Naturii.daca Insa Ar Fi Incercat-o In Veacul Trecu
Ada,Mara Si Gina Au Impreuna 360 De Scoici.Dupa Ce Ada Ii Da Marei 15 Scoici Si Ginei 35 De Scoici,Mara Are Dublul Scoicilor Adei,iar Gina Triplul Scoicilor Ade
Care Este Rolul Antitezei In Organizarea Versurilor?