RO Study
👤
Irinamazerschi
Irinamazerschi
14-09-2016
Matematică
a fost răspuns
caracterizarea numarului 72
Răspuns :
LifeOnIbiza
LifeOnIbiza
14-09-2016
Numarul 72 este formar din 7 zeci si 2 unitati
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
15. În Trapezul ABCD, AB > CD, AB || CD, A+B=90°. Dacă Punctele M Şi N Sunt Mijloacele Bazelor, Atunci Valoarea Raportului (AB-CD) /MNeste Egală Cu...?
Curiozitati Despre Ciocârlia Dau Coroana
Salut.Am Avut Un Vis Foarte Dubios, Să Vi-l Povestesc.Deci Eram La Mine In Spatele Blocului Am O Parcare Și O Școală.Im Acel Vis Scoala Era Groapa De Gunoi Si P
Urgenttt! Seria Care Contine Doar Cuvinte Derivate Este: a)puternică, Refacerea, Voinței b) Supravietuire, Recunoasterea, Acceptat c)omenirii, Începutul, Refle
10. Încercuiește Variantele Corecte
21 22 23 24 P=roșu O Propoziție Falsă Și Un Adevărată Cu P=roșu Lecția Propoziții Categorice (Pc) Vă Rog Urgent Îmi Trebuie Marți 14 Mai Vă Rog Urgent
Determinați Masa De Iod, Exprimată În Grame, Obținută În Reacția Dintre Clor Și 83 G De Iodură De Potasiu, La Un Randament Al Reacției De 80%.
E={ab| Ab=b², A≠0} Aflați Nr Submultimilor Lui E
5.Un Dreptunghi Are Perimetrul Egal Cu 130 Cm Și Lungimea Cu 10 Cm Mai Mare Decât Lățimea.a. Determinați Dimensiunile Dreptunghiului. B.Dreptunghiul Se Împarte
3. Probabilitatea Ca, Alegând La Întâmplare Un Element Al Mulțimii A = {0, 1,2,3,4,5,6,7,8,9), acesta Să Fie Număr Prim Este Egală Cu :