👤
a fost răspuns

Scrieti o compunere in care sa povestiti o intamplare amuzante din vacanta de vara de o pagina. va rog frumos ma ajutati

Răspuns :

Vacanta mea de vara
A inceput prima zi din vacanta eu cu baietii ne gandisem cum sa ne distram in vacanta.Raul a venit cu o idee,el s-a gandit sa mearga in Parcul de Distractii care se deschise in acea zi.Toti am fost de acord cu aceasta idee si am plecat in Parcul de Distracti.Acolo  cand am ajuns cu toti stiam pe ce sa ne dam prima data.Raul alesese Trenul Groazei.Mihai Topoganul cu apa,Dani caruselul, iar eu am ales sa ma duc in camera cu oglinzi diferite.Cand m-am uitat in cea de-a prima oglinda am aratat ca un batran,in a doua am aratat ca un magar,iin a treia am aparut cu o burta mare.Dupa ce ne-am distrat am mers si ne-am luat vata pe bat,Raul strigase,,Bataie cu mancare!,,Cum el ne luase prin surprindere el aruncase primul vata in fata la noi.Atat am ras cand ne-am vazut in oglinda de la baie cum suntem pe fata,incat am fost la baie de cinci ori.Cand ne uitasem la ceas se facu deja ora 01:33 asaca am plecat direct acasa cu frica de a nu ne certa parinti.A fost o zi amuzanta si nu o voi uita niciodata.