RO Study
👤
Llonca
Llonca
09-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Cuvinte cu sens asemanator la posomorat?
Răspuns :
Hotdog3000
Hotdog3000
09-09-2016
posomorat=trist,incruntat ,nefericit,ursuz,mahnit,intunecat,mohorat
Answer Link
WasabiStrong47
WasabiStrong47
09-09-2016
trist, plictisit. Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Triunghiul ABC Are AB=3, AC=4 Şi BC=5 . Să Se Calculeze Lungimea Înălţimii Duse Din Vârful A.
Aratati Ca Numarul A = -√2+3-Ι√3-√2Ι-(1-√3) Este Natural.
Aflati Numarul De Pasageri Dintr-un Autobuz stiind Ca Daca Au Coborat 5 Si S-au Urcat 7 Au Ramas 39.
Fie Funcţia F :IR→IR , F(x) = x² + 5x + m + 6. Să Se Determine Valorile Reale Ale Lui M Ştiind Că f (x) ≥0 , Pentru Oricare X∈IR . De Ce Trebuie Sa Pun Conditia
La Impartirea A Doua Nr Naturale Catul Este 29 Si Restul 17 , Iar Diferenta Intre Deimpartit Si Impartitor Este 4007 . Aflati Cele Doua Nr .Sa Se Afle Suma Nr C
Daca Un Trapex Dreptunghic Are Lungimile Bazelor De 6 Cm Si Respectiv 14 Cm ,iar Lungimea Laturii Neparalele Care Nu Este Perpendiculara Pe Baze De 10 Cm , Atun
Cine I-mi Face Si Mie un Scurt Text Despre O Drumetie In Care Sa Folosim Cuv: Sa; S-a,ia,i-a,iau,i-au. Multumesc Frumos!
Cine Imi Poate Explica Tremenul De Tautomer,mai In Amanunt (nu Explicatia Din Dex)?
Daca Un Dreptunghi Are Lungimera Unei Laturi De 12 Cm Si Lungimea Unei Diagonale De 20 Cm , Atunci Aria Este Egala Cu .... Va Rog Imi Trebuie Maxim O Ora Cateva
Daca 5a+7b (ambele Cu Bara Deasupra) Este Divizibil Cu 2,atunci Aflati Numarul Numerelor De Forma Ab(cu Bara Deasupra).