RO Study
👤
Cucu31
Cucu31
23-08-2016
Limba română
a fost răspuns
atribuie cate trei însusiri cuvintelor
Răspuns :
Addalia
Addalia
23-08-2016
Bunica - rabdatoare, darnica, iubitoare, grijulie ; Lup - rau, agresiv, cenusiu ; Fetita - draguta, vesela, fericita, jucausa. Ti-am dat mai multe exemple pentru fiecare. Alege-l tu pe cel care iti place cel mai mult. Sper ca te-am ajutat. :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 94. Suma Primelor Doua Numere Este 58. Al Doilea Numar Este Cu 22 Mai Mare Decat Al Treilea. Afla Cele Trei Numere
Precizeaza Partile De Vorbire Din Care Sunt Compuse Adjectivele De Mai Jos, Precum Si Procedeul Compunerii.1.atotstiutor 2.cumsecade3.literar-artist
Functiile Sintactice Ale Cuvintelor: A Fost Un Imparat Se Numea Imparatul Rosu
16-16:8+(16-16):8+99 = ?
Fie M,N,P,Q Mijloacele Laturilor AB,BC,CD Respecriv AD Ale Patrulaterului Convex ABCD. Demonstrati Ca Segmentele MP Si NQ Au Ceelasi Mijloc
Scrie Un Text De Maxim 7 Randuri, In Care Sa Descrii Un Colt Din Natura, Vara, In Zori.
Fie M,N,P,Q Mijloacele Laturilor AB,BC,CD Respecriv AD Ale Patrulaterului Convex ABCD. Demonstrati Ca Segmentele MP Si NQ Au Ceelasi Mijloc
7la Puterea 8 Totul La A Treia
Trei Motive Ale Poluarii Aerului
Imi Puteti Spune Un Site Unde Sunt Niste Ghicitori Grele,dar Sa Fie Grele! Si Sa Aiba Raspunsuri :d. Multumesc!