RO Study
👤
Vyrgy
Vyrgy
21-08-2016
Limba română
a fost răspuns
ce cuv se poate obtine din cropil
Răspuns :
Romascustefan98
Romascustefan98
21-08-2016
Ecropil-porecla(ai omis un "e")
Sper sa.ti fie defolos!!
Coroana?
Answer Link
Аноним
Аноним
21-08-2016
1. CROPIL ,
Observaţie R = E
C
E
OPIL = copil
e
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Scrieti Numarul 8 Ca O Suma De Numere Naturale Nenule Diferite De Doua Cate Doua,in Care Fiecare Termen Este Mai Mare Decat Cel Din Fata Lui?
Text Argumentativ Despre Masura In Care Azi, Intr-o Lume Dominata De Tehnologie Arta Mai Poate Avea Un Impact.
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu O Interpretare A Mesajului Poetic Din Poezia Inger Si Demon De Mihai Eminescu?VA Rog E Urgent!!!!!!!!!!!!!!
Dorinta Ei Este Sa Vina La Scoalae Predicativa?
Completati Cu Articole Demonstrative:1. Ii Dau Colegei..... Simpatice Dreptate.2.pretenilor.......vechi Le.am Spus Adevarul.3. Fetele Zglobii S.au Intalnit Cu B
Un Caine Urmrareste O Pisica , Acesta E Inainte Cu 15 Sarituri . Cate Sarituri Va Face Cainele Pana Ajunge Pisica , Daca In Timp Ce El Face 2 Sarituri , Ea Fac
Suma A Doua Numere Este 47, Iar Suma Rasturnatelor Lor Este 173. Determinati Cele Doua Numere
Cum Se Face [tex] 2x^{2} -7x+3[/tex]?stiu Cum Se Face De Exemplu:[tex] X^{2} +5x+6 = X^{2} +2x+3x+6 = X(x+2)+3(x+2) = (x+2)(x+3) [/tex]dar Nu Stiu Cand E Un Te
Sa Se Determine A Apartine R Pentru Care Parabola Y=x^2-2x+a-1 Si Dreapta Y=2x+3 Au 2 Puncte Distincte Comune.
Doua Adaptari Ale Broastei La Mediul Acvatic