RO Study
👤
Irina21111
Irina21111
27-07-2016
Limba română
a fost răspuns
Va rog repede!!!Mulțumesc în avans.
Răspuns :
NicoletaAndra7411
NicoletaAndra7411
27-07-2016
1.Mariana si Corina merg in parc.
2.Copilul este cuminte si destept.
3.Am imprumutat de la biblioteca o carte mare si interesanta.
4.Elevul si-a schimbat caietul si coperta.
Sper ca te-am ajutat :*
Coronita?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Media Aritmetica Ponderata A Numerelor 2 3/4,3 4/5,4 5/6, Cu Ponderile 4, 5 Si Respectiv 6.
Scrieti Nr 6 La Puterea 2015 Ca O Suma De Trei Cuburi Perfecte Nenule.
Suma A Trei Numere Este 300.Primul Numar Este Sfertul Celui De-al Doilea,iar Al Treilea Este Egal Cu Suma Primelor Doua Numere.Afla Cele Trei Numere. Prin Metod
Hei! Trebuie Sa Scriu O Compunere NARATIVA Cu O Intamplare Petrecuta NOAPTEA Si Nu Am Nici O Idee......Puteti Va Rog Sa Imi Dati Exemple De Intamplari????Help M
De Ce O Bucatica De Zahar Asezata Pe O Masa Se Imbiba Cu Apa?
Alcatuiti Un Blazon Adica O Emblema Cu Titlul Natura Eminesciana.va Rog Urgent
Intrun Tub In Forma De U Sa Turnat Apa Si Ulei De Masina(p=900 Kg/m3).afla Inaltimea Coloanei De Apa Situata Deasupara Nivelului De Separatie A Apei Siuleiului
Andrei Citeste O Carte De 225 De Pagini.In Capitolul 2 Primele Doua Pagini Au Suma 18, Egal Cu Ultimele Doua Pagini Al Capitolului.Cate Pagini Are Capitolul 2 D
Se Considera numerele Reale A=[tex] \sqrt{3+2 \sqrt{2} }[/tex] Si B=[tex] \sqrt{3-2 \sqrt{2}}[/tex]. a) Aratati Ca [tex] A^{2} -2ab + B^{2} = 4[/tex]b) De
La Magazin Sau Adus 82 De Calculatoare Si Leptopuri.Stind Ca leptopuri Sunt 48 Afla Cate Calculatoare s-au Adus.