RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-07-2016
Limba română
a fost răspuns
care sunt părțile de vorbire neflezibile?
Răspuns :
Reperrk
Reperrk
16-07-2016
Adverbul ;
Prepozitia ;
Interjectia;
Conjunctia.
Answer Link
Аноним
Аноним
16-07-2016
Părţile de vorbire neflexibile:
1. adverbul;
2. prepoziţia;
3. conjuncţia;
4. interjecţia.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Ajutati-ma Si Pe Mine Cu Rezolvarea Oricarui Exercitiu Din Testul De Mai Jos ! :)Va Multumesc Mult !~
Un Solar Cu Dimensiunile: 6m Lungime, 4 M Inaltime Si 2,5 M Inaltime. Care Este Volumul Solarului?
Un Elefantel S-a Ratacit De Mama Sa .Pentru A O Ajungedin Urma, El Trebuie Sa Mearga Pe Drumul Cel Mai Scurt. Ce Drum Trebuie Sa Aleaga?26m 18 M 34m 15m
Vreau Si Eu Cate 1 Propozitie Cu Urmatoarele Cuvinte:lucky farm Till feed
Construiti O Propozitie In Care Substantivul Floare La Numarul Plural Sa Aiba Functia De Atribut Substantival Prepozitional Care Sa Determine Un Numeral
Calculati Masura Arcului De Cerc Cunoscand Lungimea Sa Si Raza Cercului:a)L=10[tex] \pi [/tex];R=9b)L=20[tex] \pi [/tex];R=10c)L=10[tex] \pi \sqrt{3} [/tex];R=
Un Automomilist Are In Rezervor 2 Dal De Benzina. Ajunge Aceasta Cantitate De Benzina Pent
Cum Se Calculeaza Media La Matematica Si Romana? Daca Puteti, Sa-mi Si Explicati, Va Rog.
Am cateva Exercitii La Mate Pe Care Nu Le Inteleg.Putin Ajutor?ex.1)aflati Aria Patratului Cu Latura De:a)4m, B)2,5m ,c)9pe 2 M ,d)0,5 Damex2)cate Hectare Are O
Un Dreptunghi Are L = 50 Dm Și L = [tex] \frac{3}{5} [/tex] Din Lungime.Aflați : a) Perimetrul Dreptunghiului ( În Metri ) B) Aria Dreptunghiului ( In [te