RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-07-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvinte cu sens asemănător pentru a ajuns
Răspuns :
Mandarine
Mandarine
08-07-2016
a sosi,
Corinita
vbjjkxf
Answer Link
Dragan30
Dragan30
08-07-2016
A sosit, a venit, a poposit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Câte O Propoziție În Care Să Folosești Cuvintele Într-o Într-un Dintr-o Dintr-un
N; 14. Fie Pătratul ABCD Şi Punctul M Pe Segmentul CD. Pătratul MCPN Se Află În Exteriorul Pătratului ABCD. Arătați Că ACL CN Şi BD 1 MP.
Prezintă În Minimum 30 De Cuvinte Un Element De Conținut Comun Celor Două Texte Date Valorificând Câte O Secvență Relevantă Din Fiecare Text
Indica Modul Verbelor Di Textul De Mai Jos Ieșisem În Fața Blocului Și Priveam Cum Cadeau Fulgii De Zăpadă. Atunci,l-am Auzit Pe Dan,care M-a Srigat: -Așteaptă
Va Rog Ajutați-mă , Câteva Idei , Ceva Cu Ce Să Încep , Dau 30 Puncte .
Trapezul Isoscel ABCD Are AB Paralel CD , AB > CD, BC=CD=AD=15 Cm, AB=2BC, D(AB,CD)= (15radical Din 3)/2 Cm. Distanta De La A La BC Este Egala Cu:Va Rog Cu R
Va Rog Tare Mult Ajutați-mă Și Pe Mine Cu Aceste Exerciții, La Fiecare Este O Problema Cu Descompuneri În Factori, Dar Eu Nu Ma Pricep La Ele:(( Va Rog Frumoss.
Un Magazin Alimentar Are O Ladă Frigorifică În Formă De Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile 1,60 M, 1,20 M Și 0,8 M. Numărul Minim De Cutii Cubice Ce Pot
Va Rog Ajutați-mă , Câteva Idei , Ceva Cu Ce Să Încep , Dau 30 Puncte .
AJUTOR!DAU COROANA! Prezentati Alte Doua Fapte Istorice Referitoare La Țarile Române Si ,,Problema Orientala ", În Afara Celor La Care Se Refera Sursele A Și B.