RO Study
👤
Duta
Duta
26-06-2016
Matematică
a fost răspuns
√x-1=2, x-1 e sub radical
Răspuns :
Cleoraluca
Cleoraluca
26-06-2016
avem conditii de existenta x-1 > sau egal cu 0 => x-1=2 la puterea 2 adica
x-1=4
x=4+1
x=5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cuvinte Care Să Conțină Che În Interior La Început Și La Sfârșit
Cum Aflu Baza Mica CD?
TEMA ESEU De 2 Pagini A4:EMOȚIILE MELE!Identificarea Emoțiilor.Care Vă Încurcă Și Care Va Ajută E Urgent Dau Coroniță Și Mă Abonez
EXERCITIUL 3!!! 3. În Figura Alăturată Este Reprezentat Un Triunghi dreptunghic În A Cu ACB 30°. Punctul D Este Proiecția punctului A Pe Dreapta BC Şi Punctul
1. Urmăreşte Cum Se Desfășoară Închiderea Şi Deschiderea Florilor De Păpădie Sau Ale Unei Plante De Cameră , În Baza Algoritmului: • Deschiderea Florilor - Ora;
Am Nevoie De Un Enunț Asertiv Cu Substantivul "corabie"
Elaborați, În Aproximativ Două Pagini, Un Eseu Despre Evoluţia României În Perioada 1951- 1985, Având În Vedere: menționarea A Două Fapte Istorice Desfășurate
1 Privește Afișul De Mai Jos Şi Spune Ce Informaţii Îţi Oferă. CONCERTUL PRIMAVERII 2 APRILIE, ORA 14 POIANA DIN PĂDURE ARTISTI: Cucul Corul Gaițelor Mierla Cio
D-ITTAR Penu Într-un Trunchi De Piramidă Patrulaterǎ Regulată, Latura Bazei Mici Este Egală Cu 16 Cm, Apotema Trunchiului Este Egală Cu 10 Cm, Iar Aria Laterală
Completează Spaţiile Lacunare. Munţii Carpaţi Ocupă Cele Mai Înalte Vârfuri Se Găsesc În Fg #36m Citim Din Suprafaţa Ţării. Sunt Dispuşi Sub Forma Dealurile Au