RO Study
👤
Alipuf
Alipuf
14-06-2016
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos !
Dau coroana !
Răspuns :
Profesoarademate10
Profesoarademate10
14-06-2016
2x+16=0. 2x=0-16 2x=-16 x=-16:2 x=8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
. Listen And Identify The Benefits Of Visiting Zoos. Name Other Places That Are Worth Visiting. Give Reasons.
Găsește Răspunsul Apoi Analizează Numirile Odsirvati Patru Frați Stau Într-o Casă Și De Ploaie Nu I Pasa CLASA-A5
Un Număr Natural N , N > Cu Linie Sub 2, Este Număr Compus Dacă... Va Rog, Am Nev Urment
Intr-o Lada Sunt 305 Portocale Si Mandarine Dupa Ce Se Iau 123 De Portocale Si Cu 15 Mai Multe Mandarine S-au Mai Adus 45 De Portocale Si Cu 18 Mai Multe Mandar
9. Suma A Trei Numere Consecutive Impare Este 4 305. Să Se Afle Numerele.REPEDEE DAU COROANA
5. Transformă În Povestire Dialogul Dintre Meteorolog Şi Tatăl Băiatului.Ajutorrrrr!!!Repede Va Rog!!
Cât Mai Multe Informații Despre Procesele De Formare A Rocilor , Vă Rog E Urgent!!
Cinci Tricouri Și Trei Cămăși Costă 195 RON Iar Trei Tricouri Și Cinci Cămăși Costă 165 RON Află Cât Costă Șapte Tricouri Și Opt Cămașă În Total
Un Pescar Vâslește Cu Viteza V1=1m/s Menținând Barca Perpendiculară Pe Malurile Unui Râu Care Curge Cu Viteza V2 = 0,75 M/s Calculează Viteza Bărcii Față De Mal
Punctele Cardinale Ce Desemnează O Regiune:Importat Din Est. Vă Rooooog Am Nevoie Urgent, Am Mâine Teste Din Acest Exercițiu Și Nu Știu Nimic!!!!!!