RO Study
👤
Franco
Franco
01-03-2014
Limba română
a fost răspuns
cuvant inrudit cu drum?
Răspuns :
IMPACT
IMPACT
03-01-2016
Un cuvant inrudit cu drum este drumet.
Answer Link
Amydragutza
Amydragutza
03-01-2016
drumeție drumet drumuri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Toate Clasele A IV-a Dintr-o Şcoală Suntînscriși 120 De Elevi, În Clasele A V-a Suntcu 30 Mai Puţini, Iar În Clasele A VI-a Sunto Treime Din Numărul Elevilor
Descopera Regula Și Completează Sirurile
Scrie O Compunere Imaginează Că Ești Făt Frumos Sau Ileana Cosânzeana Ai Plecat Între O Călătorie Departe De Casă Ai Ajuns Intr-un Tinut Necunoscut Unde Trebui
Vulpoiul A Plecat Ruşinat. Găsiţi Proverbe Potrivite Acestei Întrebari! Mulțumesc!
Descopera Regula Și Completează Sirurile
URGENT VA ROG AM NEVOIE INTRO ORAAAAA !!!o Compunere De 150 De Cuvinte In Care Sa Scri Despre Iubirea Pr Natura Valorificand Textul Nicolaie Labiș URGENT VA ROG
Raspundeți La Următoarele Intrebari: 1. De Ce Tia Placut Lectura Bubico? 2. Ce Ai Invatat Din Aceasta? 3. Cum Ai Fi Vrut Sa Se Termine Lectura?
,,interpretează O Figura De Stil Pe Care O Consideri Sugestiva Pt. Iubirea De Natura”
Intr-o Clasa Sunt 28 Elevi.Calculati Cati Baieti Si Cate Fete Sunt In Clasa,stiind Ca Numarul Baietilor Este Cu 4 Mai Mic Decat Numarul FetelorUrgent!
Buna Ziua! Imi Puteti Explica Cum Se Transforma Un Numar Zecimal Intr-o Fractie Ordinara? Deoarece Am Dat Peste Asta368,64=9216/25