RO Study
👤
Trendy03
Trendy03
08-06-2016
Limba română
a fost răspuns
O propoziție care să conțină cuvântul koala
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-06-2016
In China am gasit un animal pe nume Koala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutatima Dati-mi povestirea Nu Povestea Ca O Am Si Eu Deci Datimi Povestirea La Sarea In Bucate Si Praslea Cel Voinic Si Merele De Aur Va Rog! Dac Vret
URGENT!!Rezumatul Textului Gandacelul
Puteti Sami Faceti Rezumatul La Cei Trei Moschetaari/?
Calculeaza Numarul Cu 3 Mai Mare Decit Triplul Dublului Numarului 2
VA ROG! Am Mare Nevoie De Ajutor....De Cine Este Facuta Actiunea Din Amintiri Din Copliarie??Care Sunt Momentele Principale Din Amintiri Din Copilarie??La Ce Pe
Comparati Numerele A Si B: ³ a) A=5² (este 5 La 2 Si La 3) ; B=(57:53)4b) A=315°; B=5¹°°
Dau Douazeci De Puncte:remplace Les Mots Soulignes Avec Des Mots Du Meme Sens.j'ai Des Difficultes Avec Le Devoir De Francais j'ai Demande A Fabien De me Donner
Report The Following Statements And Questions:a)The Teacher Asked,''Who Can Become The President Of The USA?''b)One Of The Students Said,''The Constitution Of T
Determinati Numerele Intregi A, B, C Direct Proportionale Cu 2, 3 Si Respectiv 6, Pentru Care C^2-b^2+2ab-a^2=560. Eu Am Rezolvat-o Dar, Cand Fac Verificarea Nu
O Sala de Sport Formata De Dreptunghi Are Aria Egala Cu 720√2 M Si Lungimea De 24√3 M . Calculati Perimetrul Salii De Sport.