RO Study
👤
Meda07
Meda07
06-06-2016
Franceza
a fost răspuns
Dau coroniță! ex 3 ,pls
Răspuns :
Ioneduduu
Ioneduduu
06-06-2016
1. et
2. parce que
3. et
4. et
5. donc
6. et
7. parce que
8. donc
Cred ca asa e.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
COMPUNERE ORALĂ DUPĂ UN ŞIR DE IMAGINI Jocurile De Iarnă Ale Copiilor Priviți Imaginile Şi Răspundeţi La Întrebările Lui Creionas. ► Ce Fac Copiii Din Imagine?
Grupează,produs Coloane,următoarele Substantive,după Numărul De Ființe,obiecte,fenomene Pe Care Îl Denumește Fiecare Dintre Ele: Casă, Zăpadă,cioburi,dinți,greb
Numele Stratului Care: Are Cea Mai Ridicată Valoare A Temperaturii: Este Caracterizat Prin Prezenta Magmei: Este Fragmentat În Plăci Tectonice De Diferite Mărim
Schimbă Cuvintele Colorate Cu Altele Care Să Conţină Ce / Ci. Fata A Strâns Zece Scoici Strălucitoare.
2. Află: A) Produsul Numerelor 8 Și 2 B) Numărul De Două Ori Mai Mare Decât 9 C) Dublul Numărului 10d) Numărul Cu 2 Mai Mare Decât 7 E) Numărul De 2 Ori Mai Mar
Aflați Numerele A B Știind Ca Sunt Invers Proporționale Cu 1 Supra 3 Și 1 Supra 5 Iar A+b=56
Află Cel Mai Mic Și Cel Mai Mare Rest Care Se Poate Obține Într-o Împărțire În Care Împărțitorul Are Două Cifre
Vă Rog Ajutor Ca Mie Mi Se Pare Imposibil
Am Nevoie Urgent De Un Eseu Maxim O Pagina Jumătate Despre Harap Alb‼️
Identifică Complementele Indirecte Din Enunțurile De Mai Jos. A) Andrei Le Mulțumește Participanților Pentru Susţinerea Lor. B) Le-am Dat Copiilor Câștigători P