RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Antonimul cuvântului mândrie
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-06-2016
mandrie - modestie Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
. În Graficul Alăturat Este Reprezentată Dependența De Timp A Vitezei Unui Mobil. Viteza Medie A Mobilului Între Momentele t1 = 0s și t2 = 9s este:
Dintrenr Naturale Cu Cifrenenule,avand Sumacifrelor10 Aflati.lpe Cel Mai Mic Apoi Pe Cel Mai Mare
9 Din Cel Mai Mare Număr De Două Cifre Cu Suma Cifrelor 6, Scade Produsul Dintre Numărul 6 Şi El Însuşi.
46, 15, 72, 34, 69, 27, 81, 58. 6. Cu Cât Este Mai Mare Succesorul Numărului 75 Față De „vecinul” Mai Mic Al Lui 23?
Apotema Bazei Intro Piramida Patrulatera Ipad 6 Va 6 Om?vo?poza Si Promesti Punctele + Coroana In 20 De Minute Maxim
3 Din Ce Număr Trebuie Scăzut Triplul Lui 10 Pentru A Obţine 10?
IV. Încercuieşte Răspunsul Corect: 1. Sunt Oxizi Bazici: A) Monoxidul De Carbon; B) Oxidul De Sodiu; C)trioxidul De Sulf D) Oxidul De Magneziu.
4 Pe Cercul C(O, R) Se Consideră Punctele A, B, C, Astfel Încât AB = AC, Iar BC=100°. A Arătați Că Triunghiul ABC Este Isoscel. B Calculați Măsurile Unghiurilor
9. Se Consideră Triunghiul OAC Și Punctele M={OA}, P={OC} Si B={AC}, Astfel Încât MP||AC. Fie {N}=OB Intersectat Cu MP, OM= 3cm, AM=(x+1) Cm, ON=5 Cm Și NB=(2x+
Ajutați-mă Pls Vă Rog Mă Grabesc Dau Coroana2+4 +6+…+200