RO Study
👤
Studii
Studii
31-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Va rog repede......:-(
Răspuns :
Bibi12354
Bibi12354
31-05-2016
Eu sunt deșteaptă talentată
părul meu e saten
sunt inalta
am par lung
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Figura Alaturată Este Reprezentat Triunghiul isoscel ABC Cu Baza BC. Punctul D Este Mijlocul segmentului BC, AD-3cm Şi BD=4 Cm. Aria triunghiului ABC Este E
10p) 3. Se Consideră Punctele A(1,1), B(2,4), C(3,k). Numărul Întreg K Pentru Care Punctele A, B Şi C Sunt Coliniare Este: A) 7; 2 B) 5; C) 6; D) 9.
Fie Fractia 10 Supra 3×X+1.Determinati Numerele Naturale X Pt. Care Fractia Are Numaratorul Mai Mare Decît Numitorul.Va Rog Frumos!
Dau Coroana!!!!!!!!!!!
Aratati Ca Daca Un Nr Natural Are Numai Trei Divizori Atunci Acesta Este Patratul Unui Nr Prim.Va Rog Frumos!
Ex 6 Dau Coroana !!!!!
Nină Perimetrul Patrulaterului CDEF. 5. In Figura Alăturată Este Reprezentat Paralelogramul ABCD, Cu CD = 12 Cm, BC = 6√2 Cm, BCD 135°, Iar Triunghiul AMB Este
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog 2.În Anul T1 Faţă De AnulTO, Valoarea Bunurilor Şi Serviciilor Supuse Tranzacţiilor A Crescut Cu 35%, Iar Viteza De Rotaţie A Banil
Inclide In Ultima Propozitie Din Fragment:Ziua Dintai I S-a Parut Scurta Si Apropierea Noptii O Mahni.(Frunza,Emil Garleanu)doua Procedee Artistice.
10p) 3. Se Consideră Punctele A(1,1), B(2,4), C(3,k). Numărul Întreg K Pentru Care Punctele A, B Şi C Sunt Coliniare Este: A) 7; 2 B) 5; C) 6; D) 9.