RO Study
👤
Mistar1
Mistar1
26-05-2016
Engleza
a fost răspuns
yesterday come home dis when she
Răspuns :
Laura68
Laura68
26-05-2016
When did she come home yesterday?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Gândesc La Un Număr.Îl Măresc De 7 Ori , Rezultatul Îl Împart La 2, Adaug Produsul Numerelor 4 Şi 7;noul Rezultat Îl Împart La 6 Şi Obțin 7. La Ce Număr M-a
Mă Gândesc La Un Număr.Îl Măresc De 7 Ori , Rezultatul Îl Împart La 2, Adaug Produsul Numerelor 4 Şi 7;noul Rezultat Îl Împart La 6 Şi Obțin 7. La Ce Număr M-a
1.După Cum Vezi,și În Acest Text E Vorba Despre Călătorie.Scrie,in Spatiile De Mai Jos Patru Beneficii Ale Unei Plimbări Cu Barca Pe Rău,așa Cum Reiese Din Aces
Cine Ma Poate Ajuta Cu Completarea Textului Din Povestea Balaurul Cu 7 Capete? El Parjolea Cale De......poste,.........sate Cu............dealuri Si............
Precizeaza Modul Si Timpul Verbelor : Nu Vazuse Clipeau Se Inrosea Nu Se Mai Cunoaste
Dacă Ma Puteți Ajuta Ptr Întrebarea 33 Mulțumesc
Singur Pe Lume Povestire Pe Scurt Capitolele 21 1 2 Cat Mai Rapid
Vreau Si Eu O Rezolvare La Ex Din Imagine
Cate Dipeptide Mixte Se Pot Obtine Prin Hidroliza Peptidei Seril-cistenil-glicil-glicil-alanil-valina? Raspunsul Este 12 . Insa Nu Stiu Care Sunt
Gaseste Nr De 2 Cifre Xy Stiind Ca Diferenta Dintre El Si Rasturnatul Sau Este 72 ( X>y)Determina Numarul Natural N , Stiind Ca: A. 4 La Puterea N+3=8 La Put