RO Study
👤
Copilu6
Copilu6
25-05-2016
Limba română
a fost răspuns
o scrisoare catre sora
Răspuns :
QAlexandraHAPPY
QAlexandraHAPPY
25-05-2016
Dragă sora,
Îmi e asa dor de tine... Abia astept sa te vad dinou. In momentul acest cred ca te gândesti la mine,la noi toti,familia.Abia astept sa revi acasa!
Cu drag sora ta,Elena.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Foarte Urgent De O Compunere Scurtă De Clasa A 3 A
Măsura Unui Unghi Exterior Al Unui Triunghi Isoscel Este:a) 132 De Grade B)42 De Grade C)110 De Grade D)60 De Grade Calculați Masura Unghiurile Triunghiului In
Calculeaza Media Aritmetica A Numerelor : 4,44 ; 6,66 ; 11,1 ; 2,22 ; 29,5704 ; 1,5 DAU CORONITA
Calculeaza Media Aritmetica A Numerelor : 4,44 ; 6,66 ; 11,1 ; 2,22 ; 29,5704 ; 1,5 DAU CORONITA
Mihai A Parcurs Un Traseu In 3 Zile. In Prima Zi A Parcurs 25% Din Drum. A 2 Zi O Treime Din Rest Si A 3 Zii Ultimi 12 Km Afla Lungimea Traseului
Dati Ex De O Propozitie Subordonatoare Subiectiva Legata Printr-o Conjunctie Coordonatoare Copulativa
Toma Adunat 144 Castane În Trei Zile În Prima Zi A Adunat Cu 23 Mai Multe Decât În A Doua Zi Iar În A Treia Zi Cu 14 Mai Mult Decât În Prima Zi Câte Castane A A
Dați Exemplu De O Propozitie Subordonatoare Copulativă Legata Printr-o Conjunctie Coordonatoare Copulativă
Va Rog Ajutatima!!!!!!!!!
Sa Dau Nr A=2 Si B=8 Calculati Media Aritmetica A Br A Si B Calculati Media Geometrica A Nr A Si B