RO Study
👤
Bia189
Bia189
25-05-2016
Matematică
a fost răspuns
cat fac: 2×10 si cu 10 si cu 3 legat de 10
Răspuns :
Socaiada
Socaiada
25-05-2016
2x10+10+310=
20+10+310=340
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Copleteaza Enunțurile Cu Informațiile Potrivite. Marea Unire S-a Înfăptuit La... Acest Act S-a Realizat În Timpul Regelui ... Unirea A Fost Rezultatul. ..
Think Of A Comment Using Just For Situations 1-5. 1 Your Friend Stephanie Went Home 30 Seconds Ago.Someone Has Phoned To Speak To Her. 2. You Want To Go On An E
Cele Trei Probleme Va Rog Din Suflet Cel Mai Bun Răspuns Coroana Am Nevoie De Ele Trebuie Cu 4 Supra 6 Din ..Va Rogg Am Nevoie Doar La 6 Și 8
Gaseşte Numerele Scrise Cu 6 Cifre, Ultemele Fiind 3 Şi 5, Iar Suma Tuturor Cifrelor Sa Fie 35.
Motivează Folosirea Semnului De Punctuatie : Din Textul Frumoasa Din Pădurea Adormita
1:Ce Mănâncă Un Animal Mamifer Carnivor ?? 2:de La Ce Distanta Reușește Pisica Sa Se Întoarcă Acasa,la Stăpân!? a : De La Zeci Sau Sute De Kilometri b : De La
Enumerati 3 Cauze Care Au Favorizat Aparitia Oraselor Medievale
Construieste Un Enunt In Care Cuvantul NECESAR cu Valoarea De Adverb De Mod Sa Indeplinesca Functai Sintactica De Nume Predicativ
Cine Mă Poate Ajuta La Ex 1 Și 2 Și Cu Un Proiect School Rules Vă Roggggggg
1.enumerati Vitaminele Si Precizati Rolul Acestora 2.enumerati Glande Anexe Ale Tubului Digestiv , Precizati Sucurile Digestive Produse De Acestea 3. Enumerat