RO Study
👤
Denis160
Denis160
24-05-2016
Engleza
a fost răspuns
cine ma poate ajuta la engleza cu tema
Răspuns :
MrsAnca
MrsAnca
24-05-2016
veniti(vino)facem antrenamente.
ben sta in cap
jill isi atinge degetele de la picioare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Știind Că X Supra 1 + 1 Supra X = 4, Calculati X² Supra 1 + 1 Supra X² Și X³ Supra 1 + 1 Supra X³. Va Rog Sa Ma Ajutati!
Afla Trei Numere Naturale Stiind Ca Suma Primelor Doua Este 60, Suma Dintre Al Doilea Si Al Treilea Este 80, Iar Suma Dintre Primul Si Al Treilea Este 70, Va Ro
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați,nu Mă Pricep La Fracții; A)[tex] \frac{7}{2} - \frac{3}{2} [/tex][tex] \frac{8}{5} - \frac{2}{3} [/tex][tex] \frac{25}{4} + \frac{
3. Numeşte Modurile Şi Timpurile Verbale Pentru: A Zburat, Era, Zice, Nu Înţelege. 1. Extrage Din Text Două
Salut, Sunt Intr-un Impas. Am Bacul Anul Acesta Si Sunt Indecis Intre Bios Si Info. Ar Fi Variante: Info, Bio Materie 9-10 Sau Bio Materie 11-12. Problema E Ca
Un Motociclist Parcurge Distanta Dintre Doua Orase In Delta T=6h.Sa Se Afle Aceasta Distanta,daca Se Stie Ca Motociclistul S A Deplasat Delta T1= 3h Cu Viteza V
Calculati Perimetrul Si Aria Unui Dreptunghi Cu Lungimea Egala Cu 4,5 Cm Si Latimea Egala Cu Trei Cincimi Din Lungime.
Pentru Fiecare Dintre Şirurile De Mai Jos, Observați Regula De Alcătuire Și Scrieți Încă Trei Numere: A 10, 16, 22, ...; D 5, 11, 23, ...; B 10, 21, 32, ...; 4,
5. Un Corp De Lemn Şi Unul De Fier De Acelaşi Volum Se Află La Aceeași Înălțime. Care Din Aceste Corpuri Posedă Energie Potențială Mai Mare? De Ce?
Salut, Sunt Intr-un Impas. Am Bacul Anul Acesta Si Sunt Indecis Intre Bios Si Info. Ar Fi Variante: Info, Bio Materie 9-10 Sau Bio Materie 11-12. Problema E Ca