RO Study
👤
Alexiadumy
Alexiadumy
19-05-2016
Biologie
a fost răspuns
5 motive pentru care animalele migreaza
Răspuns :
Maryblogs
Maryblogs
19-05-2016
1.clima
2.alimentarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Triunghiul ABC Are Perimetrul De 58 Cm ,inaltimeaAd=12 Cm, Iar Inaltimea BE=240 Supra 13 Cm .Se Știe Că AB Supra BC=5supra 4a)Completați Figura Cu Înălțimea BEb
VERBUL DE LA CARE S-A FORMAT PRIN DERIVARE SUBSTANTIVUL INUNDATII ESTE .....
Din 8 Monezi Una Este Mai Ușoară. Avem La Dispoziție O Balanta. Cum Putem Sa O Identificam Din Numai Două Cântăriri?
Scrieti Cate 2 Propoziții Cu Fiecare Pronume Nehotărât In Engleza: -someone, Somebody, Something, Somewhere -anyone, Anybody, Anything, Anywhere -no One, Nobod
Scrie Cuvinte Cu Sens Opus Pentru Posomorât,îl Urgisesc, Aduna, Drept, Îmbolnăvit, Întunecoase, Bătrână, A Uitat
4 Si 5 Va Rog Dau Coronita
Un Calator A Parcurs In Prima Zi Un Sfert Din Lungimea Unui Traseu,a Doua Zi 25 La Suta Din Rest,iar A Treia Zi Restul Traseului.Sa Se Afle Lungimea Traseului,s
Am De Facut Urmatoarea Tema:Imagineaza-ti Ca In Buzunarul Lui Nechifor Lipan Cei Doi Descopera O Scrisoare.Redacteaza Un Text De 5-10 Randuri,caee Sa Cuprinda C
Ex 2 Aplicați Valoarea Fiecărei Litere Explicați După Model
Buna! Bacul Bate La Usa Iar Eu Am O Problema Serioasa Cu Integralele Recurente... Ma Puteti Ajuta Va Rog? As Avea Doua Exercitii La Care Nu Le Gasesc Nicicum So