RO Study
👤
Diana2005maksimets
Diana2005maksimets
18-05-2016
Limba română
a fost răspuns
scrisoare lui bunica
Răspuns :
Rrebeca
Rrebeca
18-05-2016
Draga bunicuto,iti scriu aceasta scrisoare sa iti spun ca te iubesc si ca am ajuns cu bine acasa in Italia.te iubesc enorm si imi este foarte dor de tine! te pwp,Ana!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arătați Ce Fel De Pronume Sunt Cele Subliniate : Maria SE Îmbracă Modern. Ea ÎŞI Spune Că Nu Poate Cumpăra Rochia. Ele S-AU Întâlnit În Magazin. Ele ÎŞI Zâmbesc
Scrie Un Text In Care Sa Argumentezi Daca A Invata Un Sport Este Dificil Sau Nu
Compunere Descriptiva Cu Titlul Castelul Bântuit Dau Coroană Repede Va Rog ,este Urgent Va Rog Îmi Dă 3 Daca Nu O Fac
Hey Imi Poate Cineva Rezolva Exercitiul Acesta ???
Opusul La Cuvintele Curajos, Înțelept, Ager, Temător, Îndrăzneț Curios, Grijuliu
Află Suma A Trei Numere Știind Că Primul Este 72 Al Doilea Este De Trei Ori Mai Mare Decât Primul Și Cu 90 Mai Mic Decât Al Treilea
Your English Teacher Asked You To Write A Story. Your Stpry Must Begin With This Sentence: "One Day Last Week I Was Sitting In A Cafenin The Market Square". Wri
Urgent!!!!Vreau Si Eu Argumentarea Textului Narativ In Versuri,ce Trebuie Sa Scriu Mai Exact! Repede Va Rog!Dau Coroana!!
Completeaza Cadranele Cu Exemple De Necinste Dovedita In Situatiile Date,:la Scoala,acasa,la Un Concurs.
Completați Urmatoarele Reacti Chimice Mg+O2, Na+O2 ,C+Pb O, C+Fe2O2