RO Study
👤
TBI
TBI
09-05-2016
Limba română
a fost răspuns
comunicare cu cuvântul slobod
Răspuns :
Bubu2592
Bubu2592
09-05-2016
Acel animal este slobod
Answer Link
PeGeLeSkillescu
PeGeLeSkillescu
09-05-2016
am vazut un slobod ieri
cine era
tu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Am Mare Urgenta E Pana Pe 30
Diferenta Dintre Perimetrul Unui Dreptunghi Si Perimetrul Unui Pastrat Este De 14 Cm. Care Este Diferenta Dintre Lungimea Si Latura Dreptunghiului, Daca Latura
Se Considera Proportia X/y = 5/7 Determinati Următoarele RapoarteA) Y-x Supra 2xB) X Supra Y-x C) 2x Supra X+yD) 2y Supra X+y
Salut Ma Puteti Ajuta Cu Un Referat De 5-9 Randuri La Jurnalul Unui Pusti 11 (Dublu Sau Nimic) URGENT DAU COROANA SI MULTE PUNCTE
10 Ati Reprezinta: A) 1m^2 ;b) 10m^2;c) 10dam^2;d) 10dm^2
În Diagrama Alăturată Sunt Reprezentate Opțiunile Celor 520 De Elevi Din Clasele V-VIII Ale Unei Școli Gimnalziale, Opțiuni Referitoare La Studiul Limbilore Str
Intro Familie Sunt Trei Copii Ionut Este Cu 3 Sni Mai Mic Decat Sandu Iar Este Cu 6 Ani Mai Mare Decat Iulia A)ce
Studiati Monotonia:f:[0,+infinit)->R,f(x)=2e^x+3x^2-2x+5as Vrea Cu Explicatii Va Rog
Va Rooooog Urgeeeeeeennnnnnttttttttttttttt Ajutați-mă Dau Coroana + 15 Puncte+ma Abonez La Cel Care Imi Răspunde Va Rog macar Un Ex Va Rooooog, E Urgeeeeeeennn
Ionel Oferă Un Cadou Între O Cutie În Formă De Cub Abcda'b'c'd' Cu AB De 30 De Cm Reprezentată În Figura Alăturată.a) Arată Ca O Hârtie De Ambalat Cadouri În F