RO Study
👤
Ionutz1988
Ionutz1988
09-05-2016
Chimie
a fost răspuns
vreau si eu saruri pentru plumb
Răspuns :
Puia68
Puia68
09-05-2016
Plumbul are doua valente, I si II
PbS si PbS2 sulfuri
PbSO4 si Pb(SO4)2 sulfati
PbCl2 si PbCl4 cloruri
Pb(NO3)2 si Pb(NO3)4 AZOTATI
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Reactia Termochimica A Benzenului Din Care Rezulta Dioxid De Carbon Si Vapori De Apa
Mă Ajută Cineva Va Rog Eu
Care Este Complexitatea În Timp (time Complexity) A Algoritmului Din Imagine?Eu Cred Ca E O(log N), Dar Nu Știu Cum Să Arăt Asta.
O Echipă De Muncitori Au De Realizat Mai Multi Km De Șosea. In Prima Zi Realizează Un Sfert Din Lucrare. In A Doua Zi Realizează Jumătate Din Rest. In A Treia Z
A. Realizati O Implementare In C A Unui Tip Abstract De Date Pentru Numere Complexe. Implementarea Va contine Urmatoarele Operatii: Construirea Unui Numar Compl
Fie Polinomul F=[tex](x^2-1)(x^2-4)-1[/tex] Cu Rădăcinile X1,x2,x3,x4. c) Arătați Că X1^2013 + X2^2013 + X3^2013 + X4^2013 ∈ N
Pentru O Reacţie De Tipul (A) + (B) → Produşi Se Cunosc Următoarele Informaţii: A. Viteza De Reacţie Creşte De 4 Ori Dacă Se Dublează Concentraţia Compusului (
Ma Puteți Ajuta La Acest Exercitiu? Va Rog Frumos!
Portul Cu Cel Mai Mare Trafic De Marfuri Precum Si Numele Statului Care Are Iesire La Marea Baltica ?
Va Rog Repedeeeedau Coroană Si 5 Puncte Plus Mulțumescplus Răspuns Cel Mai Bunpoză Contine Problema Reppppppeeeeedeee