RO Study
👤
Denisator1
Denisator1
09-05-2016
Istorie
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor la ex 12 va rogggggg
Răspuns :
Cocolino123
Cocolino123
09-05-2016
3,05+a+4
________= 2,75
3
7,05+a
______=2,75 |:3
3
7,05+a=8,25
a=8,25-7,05
a=1,20
Sper ca te-am ajutat! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alegeti Raspunsul Corect Si Motivati-va Raspunsul : o Colega De-a Mea / De-ale Mele A Intarziat . i-am Spus Totul Unei Prietene A Mea / A Mele.
Suma A 3 Numere Naturale Este 138. Primul Numar Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Treilea, Iar Al Doilea Este Cu 2 Mai Mic Decat Sfertul Primului Numar. Afla C
Ajutati-ma E Urgent!!!Trebuiie Sa Fac Un Text Cu Titlul La Pescuit.In Text Este Vb De Doi Copii Care Au Venit Sa Pescuiasca.Primul A Prins Un Peste ,iar Al Doil
La Un Concurs De Desene Au Participat 57 De Copii Fiecare Cu Căte 3 Planşe Află Căte Lpanşe Nu Au Fost Premiate Dacă Sau Premiat 87 De Planşe
Un Drumet A Parcurs Un Traseu Astfel: In Prima Zi A Mers O Cincime Din Drum, A Doua Zi O Patrime Din Drum, Iar A Treia Zi Restul De 11 Km. Cati Km Are Tot Drumu
Realizati Un Eseu De 10 - 15 Randuri In Care Sa Aratati Relatia Dintre Om Si Biosfera ; Plante Si Animale .
O Masina ,,Dacia"consuma Cate 8 Litri La Fiecare 100 Km.Pentru Cati Km Va Ajunge Benzina Daca La Inceput Erau In Rezervor 32 Litri,iar Pe Parcurs S-au Mai Pus 2
Cine Are Ideie De Un Adjectiv Pentru Privirea
Daca Asezam Cate Trei Copii In Banca Raman Trei Banci Libere Dar Daca Asezam Cate 2 Copii In Banca Raman 3 In Picioare cati Elevi Sunt? cate Banci Sunt?
Bunaaa!am O Problema Care Nu O Stiu Ma Ajutati? Problema: Un Nr. Este Cu 143 Mai Mic Decat Altul. Impartind Pe Cel Mai Mare La Cel Mai Micse Obtine Catul 2 Si