RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-05-2016
Matematică
a fost răspuns
cum se scrie cu cifre arabe MDXIX
Răspuns :
Ciklama
Ciklama
06-05-2016
MDXIX = 1519
Succes!!!!!!!!!!!!!
Answer Link
Emiliapurdea
Emiliapurdea
06-05-2016
Cu cifre arabe MDXIX scrie 1519 pentru ca:
M=1 000
D=500
X=10
IX=9
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna, Ma Puteti Ajuta? Numarul A=1•2•3•....•25 Se Termina In ... Zerouri
Un Cilindru Circular Drept Are Aria Laterala Egala Cu 100π Cm² Si Aria Totala Egala Cu 150π Cm². Aria Unei Baze A Cilindrului Este Egala Cu ....π Cm².
Explicati-mi Va Rog Urmatorul Exercitiu : Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit La 7 Da Restul 3 Si Impartit La Noua Da Restul 5 .
Cheile Turenilor Au Fost Locuite Inca Din Epocile Stravechi.Arheologii Au Gasit Urme De Locuinte Care Dateaza Inca Din Mileniul Al V-lea (al 5 -lea ) I.HR. Si A
Gasiti Cuvinte Asemanatoare Pentru : Praf , Neam , Odinioara , Taram , Miriste , Morman , Mladiere .
Un Magazin A Facut O Reducere De 10% La Produsele Electronice,astfel Ca Un Frigider Costa Acum 1080 Lei.Reducerea A Fost De...?
1)In Poligonul Delimitat De Patrulaterul ABCD Se Marcheaza M € (AD) , Astfel Incat MA/MD = 4/3 Si N € (DC) , Astfel Incat NC/DC = 4/7. Aratati Ca MN || AC. 2) R
Pentru Maine Ce Trebuie Sa Invatam Mai Exact La Geometrie? Ce Are Putea Sa Cada ?
Afla Cate Mii Se Cuprind In Predecesorul Numarului 49 999 ,apoi In Succesorul Aceluiasi Numar .
Determinati Numerele Reale X Si Y ,pentru Care |x-2|+(y+1)la2=0 Explicati-mi Va Rog Cum Se Fac Exercitiile De Genul Acesta