RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-04-2016
Fizică
a fost răspuns
Un corp aflat in echilibru de rotatie se plate roti?
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-04-2016
da normal pt ca se roteste
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Andrei Si Mihai Sunt Pescari, Andrei Spune-Da-mi Un Peste , Ca Sa Am Tot Atatia Pesti Cat Tine !Mihai Raspune:-Da-mi Tu Un Peste , Ca Sa Am De 2 Ori Mai Multi P
8.Completati Propozitiile:a) Produsul A Doua Numere Intregi De Acelasi Semn Este Un Numar Intreg.....b) Produsul A Doua Numere Intregi De Semne Diferite Este Un
URGENT!!!!!!!Ultimele Nelamuriri:Primul Exercitiu:Complete The Following Paragraph With The Word In Teh Box:DECORATE THE CHRISTMAS TREE,CLEAN,WAIT FOR SANTA,GET
Am O Intrebare Cum Configurez Un Access Point????
Realizează Propoziții În Care Un Substantiv Comun Să Îndeplinească , Pe Rând, Următoarele Funcții Sintactice : Subiect, Cazul Nominativ / Complement Cazul Acuz
Buna Am Nevoie De Rezolvarea Acestor Doua Subpuncte:Exercitiul 1:Look At Tim's Programme For Next Week.Write What He Is Going To Dob:Monday ,10 Th:-go To Shoppi
A×6+96=1005a=?va Rog Ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffooooooooooooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Intr-un Triunghi Dreptunghic,cateta Alaturata Unghilui De 60 Are Lungimea [tex]3 \sqrt{3 } Cm[/tex] .Cateta Opusa Unghilui De 60 Este De ... Cm
OSE AMESTECA IN RAPORT DE MASA 1:2, O Sol De H2SO4 98% (q=1,84) Cu O Alta Sol. De HA2SO4 20% (q=1,14)a)calc. CM Si C% A Sol. Finale De H2so4b)la O Proba De Sol
Rezolvati urmatoarele Ecuatii:a) (x+2)(x+3)-5(x+1)=(x-1)la Puterea A 2 + 6b) 3(x+5)-(2x-1) La Puterea A 2 - 13=5(1-x)(1+x)+(x-3) La Puterea A Doua