RO Study
👤
Iuly112
Iuly112
22-10-2014
Limba română
a fost răspuns
corigent sau corijent
Răspuns :
Anamaria20
Anamaria20
22-10-2014
corigent este cuvantul corect..
Answer Link
Daniella16
Daniella16
22-10-2014
Corigent din cate stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Florarie Au Fost Vandute 99 De Flori: Garoafe, Trandafiri Cu 14 Mai Multi Decat Garoafe, Iar Lalele Jumatate Din Numarul Garoafelor.Cate Lalele S-au Vandut
Suma A Doua Numele Este 126 Iar Diferenta Lor Este O Cincime Din 75. Aflati Numerele
DAU COROANĂ AM NEVOIE DE EXPLICAȚIE PLSSFie AOB Și AOC , Astfel Încât [OB € Int(AOB) .Dacă [OM Este Bisectoare Pentru AOB Și [ON Este Bisectoare Pentru AOC , Ia
Choose Famous Landmarks From Around The World. The Students In Your Group Decide On Four. Copy The Table In Ex. 1 Into Your Notebook And Make Notes Under The He
Compune Si Rezolva Probleme Dupa Imagini
Cu Ce Text Pot Asocia Textul Pasarea Maiastra De Petre Alecsandr?
Dau Coroana!Alcătuiește Un Text Creativ De Zece Doisprezece Randuri, În Care S-a Introduci Cuvintele Sar N-are N-am, N-ai, N-avem Orientandu Te După Următorul P
3 Look At The Examples Of Like In The Questions In Exercise 2. Decide Which Are Verbs And Which Are Not. Grammar Reference P. 157
1 Precizează Felul Atributelor Din Enunțurile Următoare, analizând Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă. Sub Zăpada Rece Şi Strălucitoare, Nu Se Mai Văd Acop
Am Nevoie De Ajutor! Declinarea Subs. Silva La Toate Cazurile(N, G, D, Ac, Abl, V) (declinarea 1) + Traducere. DAU COROANAAAAAAA!!!