RO Study
👤
Madalin34
Madalin34
13-04-2016
Fizică
a fost răspuns
tla fizica de cautat traznetul si ce poate face
Răspuns :
Valeria77
Valeria77
13-04-2016
Trasnetul este foarte periculos.De exemplu ,in timpul unei furtuni este periculos sa te ascunzi sub un copac,caci trasnetul te poate omori pe loc.Fulgerul trece in ramurile copacului ,si copacul poate sa se rastoarne peste tine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezinta In 4-5 Randuri, Semnificatia Secventei : " Eu Te Cetesc Pe Tine, Macar Ca Nu Stiu Carte, Urma Femeia. Intelege Ca Jucariile Au Stat. De Acu Trebuie Sa
Tatal Si Fiul Are Au Impreuna 70 De Ani.Aflati Cati Ani Are Fiecare, Stiind Ca In Urma Cu Cu5 Ani Tatal Era De Trei Mai In Varsta Ca Fiul
Cum Afli Ideea Poetica Dintr-o Poezie, De Exemplu Din Poezia Vasile Cârlova, Înserare, ultima Strofa Încet, Încet Şi Luna, Vremelnică Stăpână,Se Urcă Pe Orizon
URGENT! Vreau Si Eu 5 Parabole(pilde)!
Conspect Geografie Economica. Idei Legate De : Agricultura, Indrusrie, Comert, Turism !
VA ROG, AJUTATI-MA! Intr-un Tarc Sunt Rate Si Boboci.Stiind Ca In Total Sunt 24 De Pasari Si Ca Numarul Ratelo Si Al Bobocilor Sunt Invers Proportionale Cu 1,25
Cum Se Scrie 05.07.2013
Determinați Punctele Reale A Și B, Știind Că: A^{2} + B^{2} +5 = 2a - 4b. Mulțumesc.
Cine Ma Poate Ajuta , cu Un Referat Despre Oceanul Indian ?REPEDE VA ROG !!!
Aflati Doua Numere Intregi, Stiind Ca Diferenta Dintre Produsul Lor Si Suma Lor Este 12.Va Rog Sa Rezolvati Pas Cu Pas . Multumesc!