RO Study
👤
Ina28
Ina28
12-04-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvântul cu inteles asemănător pentru tainic
Răspuns :
SparklesMary
SparklesMary
12-04-2016
secret, in secret, secretos. etc.
Answer Link
Sabi2004
Sabi2004
12-04-2016
Misterios.ascunzator,secretos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Afle Numerele A B C D Știind Că :a+b+c+d=75a < Decât B Cu 10c=a+bd > Decât A Cu 5!! Neapărat Prin Metodă Grafică !!!! Dau Coroană !!
8 Read The Text And Decide If The Statements Are R (right), W (wrong) Or (doesn't Soy). Write In Your Notebook. 1. A Screenager Likes Watching TV 2. A Screenag
Se Amestecsa Volume Egale De Alool Si Apa.Calculati Densitatea Amestecului.Ro Alcool=790 Kg Pe M3Ro Apa=1000 Kg Pe M3
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Să Exercițiu 21 Am Pentru Mâine Să Îmi Explicați Pas Cu Pas Să Înțeleg Cum Se Rezolvă Vă Rog Frumos Pas Cu Pas Să Înțeleg Cum Se Rez
6. Transforma În Fraze Propozitiile Independente De Mai Jos, Folosind Conjuncțiile Coordonatoare Date.Conjunctiile: Dar, Deci, Însă, Nici, Sau, Și Pisica Toarce
1. Efectuați: 5/6+5/10-(8/16-4/12)
Dreptate? Cum Sunt Fractiile Colorate De Fiecare Elev? Va Rog Ajutatimaaaaa Va Dau Coroana Stele Și Puncte Ex.4. E Urgent⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Transcrieți Pe Caiete Și Completați Enunțurile.Va Rog Sjutati_ma La Ex 1,2,3,4 Și 5.
Match The Emphasised Words In The Text To Their Synonyms, Then Use Them In Sentences: Keen On / Very Old / Fastened / Possessor / Surprising
Determnati Numaruk Natural N Stiind Ca 5/11=n/88