RO Study
👤
Ada33
Ada33
12-04-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum verificam o împărțire prin scădere. ?
Răspuns :
Byby55
Byby55
12-04-2016
30:5=6/ 30-5-5-5-5-5=6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Compunere Descriptivă Despre Primăvara In Care Sa Utilizati Metafore,epitete,personificari.va Rog
Construiti Propozitii Cu Urmatoarele Functii Sintactice Ale Numeralului Ordinal Prima: subiect: ..............................................................
AM NEVOIE DE O INVITATIE LA O VILA IN ENGLEZA VA ROG IL MARCHEZ CEL MAI BUN VA ROG IMI TREBUIE URGENT
Mini Descrie Personala Unde Sa Fie Indicat Numele,virsta,originea,si Ocupatia.Varog .
Diferenta A Doua Numere Este 168 , Ceea Ce Inseamna O Doime Din Suma Lor . Care Sunt Numerele ?
"Realizati Propoziti Cu Pronumele Pronominale Si Cu Adjectivele Pronominale(cate 5 De Fiecare)" Va Rog
Care Sunt Asemanarile Si Deosebirile Dintre IMPERIU HABSBURGILOR Si IMPERIUL OTOMAN? Cine Ma Ajuta?Va Rog Mult.Cine Ma Ajuta Va Primi Puncte...
Din Bani Ecnomisiti Anamaria Foloseste 2supra6 Pentru Excursie Si 1supra6 Pentru O Carte Afla Ce Fractie Din Suma Ii Ramane
Cum Pot Afla Laturile Intr-un Triunghi Echilateral Daca Am Inaltimea ?
Determinati Coordonatele Punctului In Care Se Intersecteaza Graficele Functiei F:R ->R Si G:R->R Daca: F(X)=x-2 Si G(x)=10-3x