Răspuns :
Uneori doar stau si privesc cerul, norii sau razele de soare. Imi imaginez ce ne-am face daca ele nu ar exista. Ma intristez pentru o clipa apoi ma uit spre pamanat. Ma uimeste generozitatea cu care firele de iarba inconjoara elegant ghioceii si mai apoi lalelele, micsunelele... Cand eram putin mai mic/mica imi placea sa ma tavalesc prin iarba cruda si sa ii simt mirosul. Sa simt mirosul florilor, mirosul de primavara... Nu ma pot satura de felul in care petalele de cais saruta bulgarii negri de paman care abia reusesc sa se dezghete dupa iarna... Nu cred ca exista imagine mai frumoasa decat petalele in bataia lenesa a vantului. Imi aduc vag aminte de fulgii de nea ce tocmai au murit sub pasii primaverii. Mai au de asteptat pana la iarna sa poata zbura si ei printre rafalele de vant.
Deja apune sorele? Zilele de primavara sunt asa de scurte...iar spre apus un vant rece inca se incapataneaza sa supere florile abia inflorite. Pleaca vantule, iarna s-a ascuns de ceva vreme, trebuie sa o urmezi si tu. Nu vezi ca nu-ti mai ai locul?
Deja apune sorele? Zilele de primavara sunt asa de scurte...iar spre apus un vant rece inca se incapataneaza sa supere florile abia inflorite. Pleaca vantule, iarna s-a ascuns de ceva vreme, trebuie sa o urmezi si tu. Nu vezi ca nu-ti mai ai locul?