RO Study
👤
Marinfyn
Marinfyn
21-10-2014
Matematică
a fost răspuns
a+b=160 ; b+c=136 ; a+c= 142 afla numerele ?
Răspuns :
Crissys
Crissys
21-10-2014
80+80=160,
68+68=136
71+71=142
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citate Semnificative Din Harap Alb?
Scrie Toate Numerele Naturale Cuprinse Intre 73 550 Si 73 600 Care Au Cifra Zecilor`cu 5mai Mare Decat Cifra Unitatilor Urgent
Dau 20 De Puncte! Alcătuiește Un Text, Folosind Următoarele Cuvinte De Sprijin: S-a Dus, I-a Dat, Cartea Sa, A Imprumutat-o, Colega Sa, I-a Cerut, I-a Zâmbit,
Diagonal Dreptunghiului
Să Se Rezolve În Mulţimea Numerelor Reale Ecuaţia Lg(x −1) + Lg(6x − 5) = 2.Cum Fac Exercitiul Asta?
Trasaturile Genului Epic. Imi Trebuie 6.
La O Impartire De Numere Naturale , Imaprtitorul Este 29, Catul Este 27 , Iar Restul Este Mai Mare Decat Catul. Sa Se Afle Deimpartitul. Va Rog Forte Frumos!
Am O Cerinta La Un Exercitiu, Care Spune Sa Motivez Scrierea Cu Doi "i" A Cuvantului Fumurii, Din Structura "gradinile Fumurii". Din Cate Am Inteles, Primul "i"
Suma A Trei Nr.este 194 .Daca Primul Nr. Este Cu 11 Mai Mic Cecat Al Doilea Numar Si Cu 18 Mai Mare Decattriplul Celui De-al Treilea Numar .Sa Se Afle Cele Trei
Completeaza Datele Pblemei Cu O Intrebare, Apoi Rezolva Problema! Intr-o Tabara De Schi Din Muntii Alpii Sunt 160 De Fete, Iar Baieti Cu 85 Mai Multi. 1/8 Di