RO Study
👤
Alienalexia
Alienalexia
25-02-2014
Matematică
a fost răspuns
Daca a:b=3 rest 5 a-b=17 afla:
a=
b=
Răspuns :
Аноним
Аноним
25-02-2014
a:b=3 rest 5
a-b=17
a=3b+5
3b+5-b=17
3b-b=17-5
2b=12
b=12:2
b=6
a-6=17
a=17+6
a=23
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Continua Acest Fragment Ca Text. Era O Noapte Geroasă Cerul Plin De Stele Mă Fascina Și Îmi Aducea Aminte De Iernile Petrecute La Bunici Când Singura Bucurie Pe
Ţi S-a Intamplat Vreodata Sa Ramai Indiferent,intro Sitoatie In Care Ajutorul Tau Ar Fi Fost Important?? Cum Te-ai Simtit Dupa Aceea?? Va Rog Dau Coroana
Spuneti-mi Va Rog Doar Intervalele Pentru Care Pot Rezolva. 2|x-3|-y=1 x²-|y-1|=0 Eu Am Luat: 2 Cazuri Primul X∈(-∞;3) Y∈(-∞;1) Al Doilea x∈[3;+∞)
Cand Scriu " Cele Mai Bune Amintiri " In Engleza Folosesc The? The Best Memories Sau Doar Best Memories?
O Subordonata Subiectiva Avand Ca Termen Regent Un Verb Reflexiv Impersonal
Scrie O Compunere Minimum 60 De Cuvinte În Care Să-ți Exprimi Opinia Cu Privire La Dorința Vulpii De A Fi Îmblânzită.Vă Rog Ajutati-mă Urgent ,aveți Textul Sus
Notează Pentru Fiecare Număr Produsul Cifrelor Sale .Exemplu:81-8×1=8(produsul)Dar Nu Înțeleg Că Imi Pune Numărul 83 Apoi 99 Apoi 68 Si 85
Buna Ziua, Se Poate Sa Mi Oferiti Ajutor Ptr Exerciutiul De Mai Jos? Intr-un Rezervor De 8 Dm Cubi Se Afla, La Temperatura De 35 Grade Celsius Un Amestec De Hi
Un Copil Ate In Insectar Paianjeni Cu 8 Picioare Si Carabusi Cu 6 Picioare.Stiind Ca Sunt 8 Insecte Avand Impreuna 54 Picioare, Aflati Cati Paianjeni Si Carabus
La Multi Ani!! Imi Pare Rau Pentru Deranj. Imi Poate Spune Cineva Cati Litri De Sange Are Un : Batran Un Adult Si Un Copil??