RO Study
👤
Ariana091
Ariana091
04-04-2016
Matematică
a fost răspuns
perechi de fracti egale cu 1 supra 4
Răspuns :
Eliza24e
Eliza24e
04-04-2016
1/4=2/8=4/16 cam atat☆
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizind Harta Fizica Descrie Fluviul Amazon In Baza Algoritmului Propus A IZVORUL RIULUI B GURA DE VARSARE C AFLUENTII DE DREAPTA D AFLUENTII DE STINGA
Va Rog Mult! Media Mea Tine De Tema Asta!! Precizeaza Natura Cuvantului "leur" Din Fiecare Propozitie: Leur Histoire M'intéresse. Je Leur Ai Tout Dit. Ils M'ont
Cate G De Zahăr Rămân În Cutie Dacă În Total Sunt 500g Iar Într-o Linguriță Sunt 10 G Iar În Ceai Se Pun 6 Lingurițe De Zahăr?
Care Este Antonimul Cuvantului Mândria
Scrie Numerele 12,18 Si24: A)suma De Trei Numere Identice; B)diferenta Si Scazatorul Sa Fie Egale Cu Fiecare Dintre Numerele Date; C)produsul A Trei Numere
3,24:0,3la Puterea2:10la Puterea2-0,6la Puterea2
Pe Planul Păratului ABCD Se Ridică Perpendiculara AM, Cu AM=8cm. Dacă Triunghiul MBD Este Echilateral, Atunci Aria Pătratului ABCD Va Fi..? m-am Uitat La Răspun
Ex2 Ajutatima Va Rog!
Scrieți Un Program PASCAL Care Afișează Pe Ecran Valorile Expresii 15i(x+y). Valoarea Variabilei Întegi ” I ”și Valorile Variabilelor Reale X, Y Se Citesc De La
Cine Mă Poate Ajuta Și Pe Mine Cu Un Eseu 15-20 Rânduri Despre ''modul În Care Expetienta Influenta Dezvoltarea Cunoașterii,,dau 50 Puncte Va Rog!!