RO Study
👤
Andu051
Andu051
03-04-2016
Matematică
a fost răspuns
rezolvare calcul matematic clasa a 4 a 2+3÷4
Răspuns :
Ruxi213
Ruxi213
03-04-2016
3÷4=0,75
2+0,75 = 2,75
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Numeste Vasul De Sticlă Prevazut Cu Robinet In Partea Inferioara Care Este Folosit Atat In Fizică Cat Si In Chimie Pentru Determinarea Masei
Buna,am Și Eu Nevoie De Ajutor. Rescrie Propoziția Urmatoare,astfel Incat Complementul Direct Sa Fie Exprimat Printr-un Clitic Pronominal Personal:„citind Carte
Afla Numerele Prime X,y Si Z Daca X + 3y + 6z = 60 Ajutor Cat Mai Repede Posibil !!!
1. Notează În Dreptul Fiecărui Tip De Jurnal Despre Ce Ai Putea Să Scrii În El.ÎnsemnărizilniceJurnal DecălătoriejurnalsentimentalJurnalde IdeiRepede Va Rog Fru
Intro Familie Sunt Trei Copii Ionut Este Cu 3 Sni Mai Mic Decat Sandu Iar Este Cu 6 Ani Mai Mare Decat Iulia A)ce
Vă Rog Mult! Dau Coroana
Buna,am Și Eu Nevoie De Ajutor. Rescrie Propoziția Urmatoare,astfel Incat Complementul Direct Sa Fie Exprimat Printr-un Clitic Pronominal Personal:„citind Carte
Cum Se Numeste Vasul De Sticlă Prevazut Cu Robinet In Partea Inferioara Care Este Folosit Atat In Fizică Cat Si In Chimie Pentru Determinarea Masei
Determinati Nr Necunoscut
16 Determinați, În Fiecare Caz, Toate Numerele Întregi X Care Verifică Relația:g Lxl +3+ Lxl= 17h (lxl +3 Lxl)= 60repede