RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-04-2016
Matematică
a fost răspuns
1supra4 este mai mic decat 1supra2?
Răspuns :
Cristiana99
Cristiana99
03-04-2016
1 supra 4 este mai mare decat 1 supra 2
Answer Link
Aneta3
Aneta3
03-04-2016
da deoarece 1:4=0.25 iar 1:2=0.50
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Spune Si Mie Caracterizarea Profesorului De Istorie Din "Ora De Istorie" De Marin Preda??? Va Rog Frumos!!! :* :* :*
Afla Impartitorul,stiind Ca Deimpartitul Este 49,catul9,iar Restul4.
Care Este Diferenta Dintre Artropode Si Crustacee
La Un Atelier De Croitorie S-au Confecționat 248 Bluze Și Rochii . Dacă Se Mai Confecționau Încă 13 Bluze,atunci Acestora Ar Fi Cât Jumătate Din Numărul Rochiil
Aratati Ca:a) [tex] \frac{1}{ 1^{2}} [/tex]+[tex] \frac{1}{ 3^{2}} [/tex]+[tex] \frac{1}{ 5^{2}} [/tex]+.....+[tex] \frac{1}{ 2013^{2}} [/tex]< 1,5b) [tex
Daca Se Aseaza Cate 1 Copil Pe Un Leagan, Vor Ramane Doi Copii Pe Ultimul Leagan. Daca Se Aseaza Cate 2 Copii Pe Un Leagan Raman 4 Leagane Libere. Cati Copii Si
Am Nevoie Urgenta De Programul Meu Zilnic In Engleza Nu Conteaza Cum Este Numai Sa Fie Scris .. Nu Prea Ma Pricep Cu Engleza :d .
O Societate Comerciala Are 2400 De Muncitori. Dintre Acestia 40% Sunt Femei. Cate Femei Are Intreprinderea?
Sinonimele Cuvintelor : Neted , Sec , A Poposi, ,maret , A Scanteia , Nemiscata, Nepieritoare, Miazazi putin Ajutor Va Rog ..?! Multumesc Anticipat :*
Avand La Dispozitie O Bara Rigida Foarte Usoara, O Rigla Gradata Si Un Corp Cu Masa De 1 Kg, Propuneti Un Experiment Prin Care Sa Determinati Masa Unei Plase C