RO Study
👤
Anonim
Anonim
01-04-2016
Engleza
a fost răspuns
Dau coroana !!! !!! !!!
Răspuns :
Geta1955
Geta1955
01-04-2016
1. Yes, she is.
2. No, I'm not.
3. Yes, they are.
4. No, he isn't.
5. Yes, we are.
6. No, she isn't.
7. Yes, I am.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Caror Parti De Vorbire Apartin Cuvintele Prin Plasarea Diferita A Accentului : roi....... ochi..... haina .........
Ce Functie Au Cuvinetele Urmatoae: Infiintat , In 1975 De Consiliul Europeance Parte De Vorbire Are Cuvantu "cea"
10 Reguli Pentru Protejarea Naturii
Buna ! Ma Puteti Ajuta Cu Ceva ? Am De Facut Un Proiect La Biologie Despre Sistemul Nervos La Mamifere . Eu Am Gasit Cateva Informatii Dar Imi Trebuiesc Mai Mul
Am Nevoie Sa-mi Dati 2 Probleme Pe Care Sa Le Rezolv Asemanatoare Cu Aceasta(am Nevoie Pentru Un Test, Si Nu Am In Carte Probleme De Genul Acesta):Se Ia Triungh
1. Un Adverb Precedat De Prepozitie Este : a) Aproape Verzi b) Din Pareri c) Intr-acolo2. Adverbul De Mod astfel Este Format Prin : a) Derivareb) Compunerec) Co
Intr-un Paralelogram ABCD AB=21 Cm Iar Raportul Diagonalelor Este 13 Pe 20. Stiind Ca Diferenta Dintre Dublul Diagonalei Mici Si Diagonala Mare Este 12, Aflati
Va Rog Frumos Ajutati-ma Si Pe Mine , Trebuie Sa Fac O Compunere In Care Sa O Descriu Pe Doamna Invatatoare Si Nu Stiu Cum Deoarece Am Avut Un Conflict Cu Ea La
1. X La Puterea A 2 A - Y La Puterea A 2 A =48 ; X-y=6 , Calculati 3(x+y) 2.Calculati Solutia Ecuatiei : X La Puterea A 2 A + Radical Din 24 = ( Radical Di
Un Patrat Cu Diagonalele De 2radical Din 2 Cm Are Aria Egala Cu ? Multumesc Celui Ce a Fost Dragut Si A Raspuns!!!