RO Study
👤
Jessier
Jessier
31-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Rima pentru : Darius
Răspuns :
Maria13082005
Maria13082005
31-03-2016
Marius
Altceva nu am gasit
Answer Link
AnneMary10
AnneMary10
31-03-2016
Darius - Marius,stradivarius,sirius,bataius,etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ancuta Gaseste In Casa Bunicilor Un Termometru Care Are Scala Gradată Lipsă. Ea Şi Prietenul Ei Victor Îşi Amintesc De Un Experiment Realizat In Laboratorul De
(1p)IX. Enumeră O Asemănare Şi O Deosebire Între Apă Şi Mercur: Asemănare: ............... Deosebire. ..............
Un Aliaj Contine 560 G Fier Si 2,24 Kg Cupru. Calculaţi Masa De Alaiului Si Masa De Cupru. Va Rog Din Suflet Dau Corona...♡♡♡
(1+√5)* (√2+√3)* (√7-2√3)* (2+2√2)* (4-√3+5√2)* (8-3-√5)* (4x-a)(4x+a+2x)(x-a) (x-2)(x+2-x)(x+5) Varogg Rapid Dau Coroana 1h
Sunt Date Elementele Cu Configurația Electronică: A) 2e8ele B) 2e 8e 6e C) 2e 8e8e2e Scrieți Simbolurile Chimice Ale Acestor Elemente Specifică: Elementul, Care
3. După Modelul Nu Ai→n-ai, Elimină Vocala U Din Cuvântul Nu Şi Transformă Enunțurile De Mai Jos. Nu Am Loc. - Nu Are Bani. *** *** Nu Avea Prieteni. - ... Nu A
Identifică Modul Şi Timpul Următoarelor Verbe: Era, Strigai, Venise, M-am Aplecat, Se Strâng, Cântând, Aş Fi Vrut, Voi Alerga, Să Fi Mâncat, A Pleca, Citit, De
Sunt Date Elementele Cu Configurația Electronică: A) 2e8ele B) 2e 8e 6e C) 2e 8e8e2e Scrieți Simbolurile Chimice Ale Acestor Elemente Specifică: Elementul, Care
6. Допишите Предложения. Мáма, Разреши Мне... Пожалуйста, Зайди К... Передай, Пожалуйста, Отцу... Сходи, Будь Добр, В Магазин За... Будьте Любéзны, Объясните...
Se Evaporă 100 G Apă Dintr-o Soluție De Sare De 250g, 6% Determinați Cantitatea De Sare, Cantitatea De Apă Și Volumul Soluției Nou