RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-03-2016
Matematică
a fost răspuns
6/4din x +1/3din x =132.
x=?
Răspuns :
Ninaninett
Ninaninett
31-03-2016
sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ABCDEFGH Este O Prisma Patrulatera Regulata Avand Muchia Bazei De 6 Cm Si Inaltimea De 8 Cm . a)aratati Ca Aria Sectiunii Diagonale A Prismei Este Egala Cu 48√2
Bună Seara! As Avea Nevoie De Ajutor!
Buna!va Rog Ajutati Ma Cu Aceste Compuneri
Pag.1892 Construieşte Trei Enunțuri În Care Să Existe Complementele Indicate Mai Jos.⚫ Complement Direct ;⚫ Complement Indirect ;⚫ Complement Prepozițional;
7. Calculați Perimetrul Triunghiului ABC Știind Că ∢A = 90°, Tg(∢C) = 0,5 Și BC=20 Cm. Cu Desen, Va Rog.
Fie Triunghiul Abc Cu Latura De 6 Si M Apartine Ac Astfel Incat Am E Jumatate Din Mc. Sa Se Calculeze:
Ce Este Unitatea De Masura
In Imaginea De Mai Jos Este Prezentat Un Sistem Care Contribuie La Realizarea Functiei De Relatie. Precizeaza Denumirea Sistemului Si Noteaza Organele Sale Comp
1.Sțiind Că Triunghiul ABC Are AB=AC=15 Cm Și BC=18 Cm Aflați Lungimea Medianei AM,M € BC2.In Exteriorul ∆ABC Echilateral Consideră D€ BC Astfel Încât [BC] = [C
Dreptunghiul ABCD, Din Figura Alaturata, Are AD=6 Cm, Iar Bisectoarele Unghiurilor A Si B Se Intersectează În Punctul M, Situat Pe Latura CD. Aria Dreptunghiulu