Răspuns :
era o zi frumosa de vara.eu colegii si cu doamna diriginta ne.am decis sa mergem la gradina zoologica noi ne.am pus ora si toate chestiile la punct.a doua zi dimineata ne.am intalnim la ora 9 in clasa cu toti si la ora 9:30 am plecat cu autobuzul.Noi ajunseseram era ora 12:00 noi am fost si am luat bilete si am intrat.am vizitat elefanti,maimutele,leii,serpii si multe alte animale.apoi am plecat la un restaurant din apropiere a fast o zi de ne uitat peste 2 zile luam vacanta si alea 2 doua zile au trecut cat ai vazut cu ochi eu i.am rugat pe parinti mei sa mai mergem inca o data la gradina zoologica.
-mami,tati va rog mai mergem o data la gradina zoologica.
-dar ai mai fast o data cu doamna diriginta si clasa. (raspunse mama)
-te rog mami m.am atasat foarte mult de animale mai ales de un pui de leu pe nume Timon
-Bine Elena cum vrei tu
a 2 zi de vacanta am mers la benzinarie ne.am alimentat si am plecat la gradina zoologica.cand am intrat am fugit repede la Timon puiul de leu,cand ma vazut sa bucurat la fel ca si mine eu si parinti ne.am mai plimbat pe acolo ne.am mai uitat la alte animale si venise vremea sa plecam acasa eu m.am mai oprit un pic la puiul de leu ca sa ii fac o poza si sa ne loam larevedere unul de la celalalt,m.am urcat in masina cu parinti mei.
A fost o zi de ne uitat mai ales ca l.am revazut pe Timon.
Sper ca te.am ajutat cu ceva si credema ca sunt tot a5a si am avut si eu exact aceelasi ex.
-mami,tati va rog mai mergem o data la gradina zoologica.
-dar ai mai fast o data cu doamna diriginta si clasa. (raspunse mama)
-te rog mami m.am atasat foarte mult de animale mai ales de un pui de leu pe nume Timon
-Bine Elena cum vrei tu
a 2 zi de vacanta am mers la benzinarie ne.am alimentat si am plecat la gradina zoologica.cand am intrat am fugit repede la Timon puiul de leu,cand ma vazut sa bucurat la fel ca si mine eu si parinti ne.am mai plimbat pe acolo ne.am mai uitat la alte animale si venise vremea sa plecam acasa eu m.am mai oprit un pic la puiul de leu ca sa ii fac o poza si sa ne loam larevedere unul de la celalalt,m.am urcat in masina cu parinti mei.
A fost o zi de ne uitat mai ales ca l.am revazut pe Timon.
Sper ca te.am ajutat cu ceva si credema ca sunt tot a5a si am avut si eu exact aceelasi ex.