Răspuns :
era dimineata eu ma trezesc si m-am uit pe geam si vad ca pe cer era o mare bila de foc foarte mare si am observat ca zapada care era acum cateva zile nu mai este cum era.eu am fugit repede m-am spalat pe dinti m-am inbracat si am fugit in gradina si l-am luat si pe catelul meu Azorel.eu am fost in livada din spatele casei si am observat ca mama plantase niste ghiocei pe langa copaci.copaci inflorisera parca eram intr-o carte eu si cu azorel am mers in casuta din copac facuta de tatal meu eu m-am apucat sa mai fac niste ordine.noi terminasem de facut ordine si am coborat unde ne intalnisem cu mama care era pregatita sa vina sa ma cheme la masa.
- Andreea am venit sa te i-au la masa.
-Bine mama vin acum dar stai putin te rog sa mai atmir ghiocei care i-ai plantat.
-Bine dar sa nu mai stai mult ca se raceste mancarea.
-Ok,dar mama stai putin ca vreau sa te intreb ceva.
-Spune
-Pot dormi cu Azorel in casuta din copac??
-Bine dar ai facut ordine??
-Da!!
-Bine eu ma duc in casa sa nu mai stai mult.
-Nu mai stau mult
-Bine
Eu am mai admirat putin ghiocei apoi am fugit in casa la mancare cu azorel, atunci mi-am dat seama ca venise primavara.
Sper ca e buna si ca te-am ajutat cu ceva atat am putut atat am scris
- Andreea am venit sa te i-au la masa.
-Bine mama vin acum dar stai putin te rog sa mai atmir ghiocei care i-ai plantat.
-Bine dar sa nu mai stai mult ca se raceste mancarea.
-Ok,dar mama stai putin ca vreau sa te intreb ceva.
-Spune
-Pot dormi cu Azorel in casuta din copac??
-Bine dar ai facut ordine??
-Da!!
-Bine eu ma duc in casa sa nu mai stai mult.
-Nu mai stau mult
-Bine
Eu am mai admirat putin ghiocei apoi am fugit in casa la mancare cu azorel, atunci mi-am dat seama ca venise primavara.
Sper ca e buna si ca te-am ajutat cu ceva atat am putut atat am scris