RO Study
👤
Monicaniculae76
Monicaniculae76
25-03-2016
Geografie
a fost răspuns
Ce fel de lac est Urmia
Răspuns :
Andriesboss92
Andriesboss92
25-03-2016
Lacul Urmia este
al treilea cel mai mare lac sarat din lume.
Answer Link
Asaveiioana
Asaveiioana
25-03-2016
lacul urmia este un lac sarat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Daca Poate Sa Ma Ajute Cineva .Am Nevoie Pentru Fiica Mea Urgent La Rezumat La Povestea Colt Alb . Va Multumesc Si Sper Sa Primim Un Raspuns
Daca A =0,(6) Si B=0,0(6) Atunci : Raportul Numerelor A Si B Este... ? Cat La Suta Reprezinta B Din A ?
Suma A Trei Numere Este 695 .Diferenta Dintre Primul Si Al Doilea Este De 256,iar Diferenta Dintre Primul Si Al Treilea Este De 192.Aflati Cele Trei Numere:
1 alcatuiti Propozitii Cu Urmatoarele Cuvinte: a) Abacterianb) Globc) Locuintad) Timp2 Scrieti O Povestire Scurta ( 3-4 Randuri) despre Flori
Care Este Predicatul Din Propozitia Urmatoare.Si Scrie Intrebarea Prin Care Lai Aflat.Pulbere Departe-n Vint.
[(radical 2-radical 3)la 2+radical 24]x(radical 50) La -1 am Nevoie Urgenta De Raspuns
Va Rog Descrierea Unei Poezii Sau De Alexei Mateevici Sau George Meniuc In 7-9 Propozitii S.O.S. Imi Trebuie Pe Miine La Scoala
Propozitii Cu Cuvantul Prieten Cu Functiile Sintactice De Subiect,nume Predicativ,complement Si Atribut
Ajutor! REDACTEAZA O COMPUNERE DE 15-20 RANDURI, IN CARE SA DESCRII O VACANTA LA BUNICI CU TITLUL LA MUNTE LA BUNICI. INSEREAZA 4 FIGURI DE STIL, PE CARE SA LE
Am Urcat Pe Munte Descrie Ce Vezi De Acolo ! URGENT