RO Study
👤
Smdvm
Smdvm
24-03-2016
Limba română
a fost răspuns
vreau și eu un acrostih cu numele A N Y A
Răspuns :
Elenaconduruta
Elenaconduruta
24-03-2016
Anya se numeste mama mea.
Numele ei este frumos.
Yacul este animalul ei preferat.
Aceasta este mamica mea.
Serios,pe mama mea o cheama Anya.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
MCMIV SCRIS Cu Cifre Arabe Și XC Va Rog Mult Dau 10 Puncte
2. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Dreptele A || B Şi C || D. Dacă X = 56°, atunci Y Este Egal Cu: a) 118°; c) 124°; b) 121°; d) 126°.
Mentioneaza Functia Sintactica, Valoarea Morfologica Si Cazul Cuvintelor Marcate: Glasul Ei Tremura. Ei Glasu-i Tremura. -i Glasul Sau Tremura. Sau Ochii-mi Sun
Va Rogggg.............
In Care Tip De Caz Exceptat Se Incadreaza Limita?
6. Rotunjiţi La Sute Suma Numerelor Naturale De Două Cifre Care Împărţite La 12 Dau Câtul Egal Cu Restul. Repede Va Rog!
22. Pe Cercul De C(O,r) Se Consideră, În Această Ordine Punctele A,B,C,D Notăm Cu E,F,G,H, Mijloacele Arcelor AB,BC,CD,AD. Arătați Că EG Perpendicular Pe FH.
6. Fie Mulţimile A = {xe N | X≤6} Şi B = {y | Y = X + 1, X € 4}. Determinaţi Mulţimile A, B, A B, AUB, A-B Şi B - A. D E ) 6. Fie Mulţimile A = { Xe N | X≤6 } Ş
Povestește Oral Fragmentul Tău Preferat. Colind De Craciun De Sharles Dickensrepede Plss 10puncte +coroana
9. Observă Imaginea Şi Compune Un Dialog De 4-5 Replici Cu Titlul.Înghetata Neascultători.Nu Uita Să Foloseşti Linia De Dialog Când Scrii Replicile Personajelor