RO Study
👤
Mrodi1975
Mrodi1975
18-03-2016
Matematică
a fost răspuns
un nr adunat cu treimea sa este egal cu36
Răspuns :
Madalin99dp
Madalin99dp
18-03-2016
Numarul este 27 pt. ca 27+(27/3)= 27+9=36
Answer Link
Luckyjr
Luckyjr
18-03-2016
a+a/3=4a/3
4a/3=36
4a=36*3=108
a=108÷4
a=27
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle X,y,z Stiiind Ca:x+y=90, Y+z=21 Si X+ Z=75
A) Daca Suplementul Ungiului Y Este Cu 40 De Grade Mai Mare Decat Ungiul Y determinati Unghiul Xb) Determinati Complementul Suplementului Unui Unghi Cu Masura
Fie M,N,P,Q Mijloacele Laturilor AB,BC,CD Respecriv AD Ale Patrulaterului Convex ABCD. Demonstrati Ca Segmentele MP Si NQ Au Ceelasi Mijloc
Buna! Vreau Sa-mi Iau Un Laptop Si Nu Stiu Ce Proprietati Trebuie Sa Aibe Ca Sa Fie Bun (destul De Bun) ! Va Rog Spuneti-mi Ce Trebuie Sa Caut! Multumesc Mult!
1. Determinati PH-ul Unei Solutii De HCl In Care Concentratia Molara A Ionilor Hidroniu (H30+) Este 10-5 M2.Calculati Concetratia Molara A Unei Solutii De Acid
A)În Paralelogramul ABCD , Diagonala AC Este Perpedinculară Pe Latura BC . Calculați Aria Paralelogramului ABCD Știind Că AC×BC=24 Cm² . b) Calculați Aria Paral
Functiile Sintactice Ale Cuvintelor: A Fost Un Imparat Se Numea Imparatul Rosu
Îmi Faceți Și Mie Vă Rog Frumos Propoziții Cu Omografele : Tipic/tipic Și Corector/corector ? Vă Rog Frumos :o3
Fie M,N,P,Q Mijloacele Laturilor AB,BC,CD Respecriv AD Ale Patrulaterului Convex ABCD. Demonstrati Ca Segmentele MP Si NQ Au Ceelasi Mijloc
Anul Acesta Intru In Clasa A 6 A Si As Vrea Sa Stiu Si Eu Ce E Fizica Si Ce Se Studiază Situau Ca Este Ca Un Fel De Matematica! Va Rog Ms!