RO Study
👤
Midory
Midory
16-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Animal cu litera g din 5 litere
Răspuns :
Jenius250
Jenius250
16-03-2016
găină ,sper că ți-am fost de ajutor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Folosirea Virgulei In Urmatoarele Enunturi" :- Asculta, Baiete, Eu Nu Pot Sa Sufar Copiii "si "pentru Mine Copiii Nu Sunt Nimic Altceva Decat Niste Pros
Iesise Si Soarele In Aceasta prima zi De Liniste.Analizeaza Pe Rand Fiecare Cuvant Sublinat.Mersi
Intr-un Bloc Se Afla 20 De Apartamente Cu 3 Si 4 Camere. Stiind Ca Sunt 68 De Camere In Total, Aflati Cate Apartamente Din Fiecare Fel Sunt. Am Nevoie Urgenta D
Continuati Jurnalul Calatorului Cu Inca 5 Propoziti . Se Implinisera 23 De Ani De Cand Traia
. ,Se Da dreptunghiul ABCD Cu: DF Paralel Pe AC, BE Paralel Pe AC, AB = 20 Cm, BC =15 Cm. a) Copiaţi, Pe Foaia De Teză, Figura 3. b)
1. Alegeţi Din Exemplele De Mai Jos Corpurile Şi Substanţele: creion, Ulei, Lapte, Aerul Din Clasă, Sucul Din Sticla, Banca. 2. Care Este Criteriul După Care
Explica Folosirea Virgulei In Urmatoarele Enunturi" :- Asculta, Baiete, Eu Nu Pot Sa Sufar Copiii "si "pentru Mine Copiii Nu Sunt Nimic Altceva Decat Niste Pros
B) Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La 12, 15 Si 27 Da De Fiecare Data Restul 3 Si Caturi Nenule.C)Determinati Cel Mai Mic Numar Natu
Extrage Figurile De Stil Din Versurile : Toamna În Grădină Îşi Acordă Vioara.Plâng Strunele Jalnic, Lung Şi PrelungŞi-n Goala Odaie Acorduri Ajung...Şi Plâng În
B) Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La 12, 15 Si 27 Da De Fiecare Data Restul 3 Si Caturi Nenule.C)Determinati Cel Mai Mic Numar Natu