RO Study
👤
Gabriela108
Gabriela108
14-03-2016
Matematică
a fost răspuns
aceasta este poza da se vede ex3 ☺
Răspuns :
Jenynaida
Jenynaida
14-03-2016
fa mai mare numai a pot sa-ti rezolv ca restul nu le vad bine 2+x<15 x<15-2 x<sauegal13 proba 2+13<15
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie O Progresie Aritmetică Cu A1=-4 Si R=1/3. Cati Termeni Are Progresia?Ex1
Exercitiile 5 Si 6 Va Rog.
Bună Ziua Tuturor,am Și Eu Nevoie De Rezolvarea La Aceste Ex,vă Rog Frumos Să Îmi Răspunde-ți Cât Mai Repede Și Să Nu Îmi Mai Ștergeţi Nici O Întrebare!!Mulţume
Scrie Toate Numerele Formate Din Zeci Şi Unitãţi Care Au Suma Cifrelor 9 !
In Prezent Mama Are 36 De Ani Iar Cei Trei Copii Ai Sai Au Varstele Egale Cu 11 Ani , 9 Ani Si 4 Ani. Peste Cati Ani Varsta Mamei Va Fi Egala Cu Suma Varstelor
Se Consideră Punctele A, B, C Coliniare, În Această Ordine, Astfel Incat AB = 10 Cm, AC = 28 Cm. Atunci BC Are Lungimea
Determina Nr. 1a9baabb, Stiind Ca Literele Reprezinta Nr. Pare Consecutive Diferite De Zero, Apoi Verifica Prin Calcul Daca Relatia Este Adevarata / (1a9baabb+3
Fie A, B, C Trei Puncte Coliniare În Această Ordine, Iar M Şi N Mijloacelesegmentelor AB, Respectiv BC. Ştiind Că Lungimea Segmentului MN Este 2egală Cu 10 Cm Ş
Să Se Determine Mulțimea A, Dacă A={x∈Z/|2x-1|≤ 2} dau Coroana, Va Rog Ajutati-ma!!
73.Alcoolul P-hidroxi-benzilic Nu Reacționează Cu:1. Clorura De Acetil2. Metanol (catalitic)3. Formaldehida4. Cianura De Potasiu