RO Study
👤
Oanaja
Oanaja
12-03-2016
Matematică
a fost răspuns
descompune in factori
Răspuns :
Hell0
Hell0
12-03-2016
5x^2-10x+5=
5(x^2-2x+1)=
5(x-1)^2
a^2+2a+1-b^2=
(a+1)^2-b^2
Answer Link
Mikkka
Mikkka
13-03-2016
5x²-10x+5 = 5(x²-2x+1) = 5(x-1)²
a²+2a+1-b² = (a+1)² - b² = (a+1-b) (a+1+b)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Sinonime Pentru Urmatoarele Cuvinte ingrosate Din "In Padurea Petrisorului" De Mihail Sadoveanu: "un Brad Sageta Spre Cer" Si "musculitele Tesandu-s
Partile De Vorbire Princare Se Exprima Ieri,la Teatru, Urmatoarea, In Sală
Daca Un Romb Are Lungimea Laturii Egala Cu 40 Cm Si Lungimea Unei Diagonale De 64 Cm , Atunci Lungiea Celeilalte Diagonale Este Egala Cu .. Cm ?
Un Oxid Al Sulfului Conţine 32 G De Sulf Oxigen.Alt Oxid Conţine 32 G Sulf Şi 48 G Oxigen.Care Sunt Formulele Celor Doi Oxizi?
Din Totalul Elevilor Unei Scoli, 70% Participa La Cercul De Matematica, Iar 45% La Cercul De Informatica. Stiind Ca Fiecare Elev Participa La Cel Putin Un Cerc
Daca Un Romb Are Lungimea Laturii Egala Cu 40 Cm Si Lungimea Unei Diagonale De 64 Cm , Atunci Lungiea Celeilalte Diagonale Este Egala Cu .. Cm ?
Ajutatima Va Rog Frumos Din Tot Sufletu Cu Imaginea De Jos
Vreau Si Eu Propozitii Cu Politica/politici, Evidenta/evidente, Inceput/inceputuri, Batranete/batraneti
Aflati Cantitatea De Hidroxid De Sodiu Care Se Obtine A 10g Oxid De Spdiu Cu Apa. La Un Randament Al Reactiei De 60 La Suta.
Treceți Următorul Fragment Dialogat Din Schița BUBICO... De Ion Luca Caragiale În Vorbire Indirectă:- Frumuşel Căţel Aveţi, Zic Eu Cocoanii, După Câteva Momente